GF 9600GT - problém v COH!?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Rock
- Nováček

-
GF 9600GT - problém v COH!?
Zdravím, před týdnem jsem si nainstaloval COH a dnes vyzkoušel, při cutscenách jsem si všiml nepěkných stinů a textur, z ptačí perspektivy je potom vše v pohodě. Moje sestava: AMD Atlhon X2 5000+ BE 2.6GHZ@3.00GHZ (po OC jsem projel marky atd. a vše v pohodě, přetočeno před cca 3 měsici), A-Data 2GB DDR2 800MHZ, LeadtekWinfast PX9600GT 512MB GDDR3, GIGABYTE MA-770-DS3 rev. 1.0, HDD Samsung 160GB SATA, Corsair VX450W, op. Systém Win. XP 32bit SP 3, ovladače k desce nejnovější, u grafky jsem zkoušel z cd přiloženého v balení a nejnovější 180.50 WHQL, také v cod2 mi zaškobrtlo PC na 5s a poté vypadly textury, dále také v Burnout Paradise a ve WOW…u třech posledních jmenovaných se mi to stává nepravidelně, stačí jen vypnout a zapnout hru a v pohodě…někdy je to nepravidelné a jindy do 5 min., GTA 4, Oblivion, Cod4 jedou zatím v pohodě…jěstě se mi nestal problém s vypadnutýma texturama.Teploty hardwaru jsou v normě…GPU Idle: 45C Burn: max.70C, CPU Idle: 30 Burn: 40 ,System: max 38, Chipset: 79(v chipsetu nevím zda-li bude problém, už jsem měl potíže s restartama při zatěži PC, ale vyřešíl to nový pasiv na NB, určo tam bude nějaky vadný čidlo protože už vůbec netopí jak předtím, SB vůbec netopí). Skříň je dobře odvětraná. Prosím poradťe zda-li je to chyba graf. karty nebo něčeho jinýho? Předem děkuji za návrhy řešení.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Krteq dne ned 5. dub 2009, 11:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun do správné podsekce
Důvod: Přesun do správné podsekce
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: GF 9600GT - problém v COH!?
Mam stejny problem,stejna karta stejny drivery, wow
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk