Otázka ohledně poruchy ntb
Moderátor: Don
- kAdEtT
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Otázka ohledně poruchy ntb
Zdravím,chci se zeptat,kámoš měl ntb v trochu zanedbalém stavu.Jednou jsem u něj byl a nejela mu myš,tak jsem ji chtěl vytáhnout z usb portu,jenže jsem ji vytáhl i s umělohmotnou přepážkou co je v zástrčce.jenže,to měl úplně vyvyklané a já to neudělal schválně.Nastal nejspíš zkrat a ntb se vypnul,zachvili šel zase zapnout.Jak jsem psal dost ho zanedbával a to tak,že mu vypadaly šroubky co mu drží case,takže se mu odlepoval chladič od procesoru a začal se přehřívat až do hodnot,kdy se mu z té teploty vypínal.jenže asi po půl roce(možná 4 měsíce) s eněják posral a v servisu mu řekli,že je to ke spravení za dost velkou částku,teď to svádí na mě.Já říkám,že to tím nemůže být tím zkratem nebo co se tam stalo,jenže on to do mě furt hučí.Stejný ntb má i kámoš a měl stejný problémy s přehříváním,taky šroubky.Osobně si myslím,že těma teplotama co tam byly a tím že se to přehřívalo tak,že se to vypínalo není chyba na mě.Kdyby jo,tak se to projevý hned a ne za několik měsíců 4-6 ne?Dík
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otázka ohledně poruchy ntb
Co to je za notebook?
Jinak chyba se může projevit hned, ale taky nemusí, může se to "nazobnout", on o to zavadí a dozobne se to úplně.
Jinak chyba se může projevit hned, ale taky nemusí, může se to "nazobnout", on o to zavadí a dozobne se to úplně.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- kAdEtT
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
je to Fujitsu siemens. Jemu v servisu řekli,že je to tím,jak někdy pos*al to usbčko,ja fakt nevim,ale myslim,že su v otm nevinně
- kAdEtT
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
ale snad by to neodpalilo celou zakladovku se vším nebo co se mu tam stalo přesně ne toto?a snad by to nebyla tak převratná oprava za tisice korun ne?
- Lukike
- Začátečník
-
Kamos ma HPcko a tiez pri vytahovany myslim vytiahol aj tu umelu hmotu,....NB ide dalej bez problemov len ma nefunkcny jeden port na USB nic viac,...
Taktiez ako reklamacku mu to neuznaju,kedze je to mechanicke poskodenie,...
A co sa tyka tvojho kamosa,tak keby mys vytiahol on tak on ulomi tu umelu hmotu,..bo si na nespravnom mieste v nespravny cas,.,..
Ak sa o NB nestara ako pises tak potom to aj tak vyzera.... a lepsie je hodit vinnu na ineho ako na seba
Taktiez ako reklamacku mu to neuznaju,kedze je to mechanicke poskodenie,...
A co sa tyka tvojho kamosa,tak keby mys vytiahol on tak on ulomi tu umelu hmotu,..bo si na nespravnom mieste v nespravny cas,.,..
Ak sa o NB nestara ako pises tak potom to aj tak vyzera.... a lepsie je hodit vinnu na ineho ako na seba
NB Acer AS6935G Core 2 duo 2,26Ghz,320GB HDD,RAM 4GB,GeForce 9600 GT 512MB
NB Asus F2HF Celeron 1,8Ghz, 80GB HDD RAM 2GB
NB Asus F2HF Celeron 1,8Ghz, 80GB HDD RAM 2GB
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To už záleží na tom samotným výrobci základní desky pro ten notebook, jestli tam má nějakou ochranu.kAdEtT píše:je to Fujitsu siemens. Jemu v servisu řekli,že je to tím,jak někdy pos*al to usbčko,ja fakt nevim,ale myslim,že su v otm nevinně
Jinak souhlasím s Lukike-m, je jen otázkou času, než by to vytáhnul špatně on a stalo by se to tak jako tak. A od koho je lepší tahat peníze - od sebe (od rodičů), nebo od lidí mimo rodinu?
Btw, vytáhnout to plastové z USBčka? To mi přijde dost obtížné, schválně to doma zkusím .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- kAdEtT
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem psal,měl to už vyvyklaný,asi mu na to někdo stoupl nebo si na to sedl,když tam v tom usbčku měl něco zapojený.mě de jen o to,jestli je to moje vina nebo ne,ale i tak ne,to já měl smůlu,že jsem to vytáhl já a ne někdo jiný no.