FIC P4M-800T
Moderátor: Eddward
- kyjoma
- Nováček

-
FIC P4M-800T
Nevíte jak velkej HDD by mi zvládla tato deska uvažoval jsem onějakem 200 Gigovém
- Hoonzooid
- Začátečník

200GB disk by měla zvládnout.... Kdyžtak vyzkoušej novej BIOS....
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- FRED332
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
FIC P4M-800T
mam doma dosku P4M-800T a nemožem tam nainštalovat xp po restarte počitača pri zapinani zamrzne a dalej sa nepohne potreboval by som nejako poradit že čo s tým može byt

- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: P4M-800T
Do BIOSu sa dostaneš? Neide spustiť inštaláciu XP alebo už po nainštalovaní sa vypína? Po akom reštarte zamrzne?
Predtým doska fungovala?
Predtým doska fungovala?
- FRED332
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
no ako skopíruje inštalačné súbory tak potom sa to automaticky reštartuje a nabehne tam úvodna obrazovka windows xp a ako to beží ten pásik tak to zamrzne a dalej sa nedeje nič a do biosu sa dostanem asi tam v biose bude niečo zle nastavene ale potom ja už vážne neviem kde by mohla byt chyba
- Stano K.
- Středně pokročilý

Tak skús iné inštalačné médium.
Odpojiť všetky nepotrebné HW na spustenie Os (disky, mechaniky, prídavné karty, a nechaj len jedne RMA modul), ďalej otestuj RAM (memtest86+) a HDD. Taktiež skontroluj či máš všetko správne osadené a či sa niečo neprehrieva.
Odpojiť všetky nepotrebné HW na spustenie Os (disky, mechaniky, prídavné karty, a nechaj len jedne RMA modul), ďalej otestuj RAM (memtest86+) a HDD. Taktiež skontroluj či máš všetko správne osadené a či sa niečo neprehrieva.
- FRED332
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
no to tam zase musím v prvom rade dostat win 2000 ten mi tam funguje v pohode ale na ten nie sú ovládače na grafickú kartu inak by to bolo v pohode a tak tam potrebujem dať to xp
- FRED332
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
no takze som sa opat vratil k tomu problemu a bez vysledne čital som niekde ze ked je na tej doske stara verzia biosu tak ze preto to tam nepustim ale nevim čo je na tom pravda skušal som to flashnut ten bios ale nejde to skušal som cez disketu aj cez usb . na disketu sa to nezmesti lebo ono sa to tam chce ulozit a v pripade usb mi to napiše bios lock neviem prečo ak mate nejake radi čo s tym tak poradte a chybu hardwaru by som vylučil uz som tam vymenil skoro všetko a nič nepomohlo