Jaky je nejlepsi program na skenovani obrazku?
- Helstik
- Začátečník

Jaky je nejlepsi program na skenovani obrazku?
Mám EPSON STYLUS PHOTORX425 a nějak se s ni nemužu domluvit.Neumi skenovat do wordu skenuje jenom jako fotky ve formatu jpg a jim podobnym každeho koho se zeptam co stim tak že nějaky soft chybi ale ja jsem všechny ovladače tiskarny a programy nainstaloval a nejde to.Volal jsem na epson potporu udajně to nejde a kamoši mi tvrdi že jedině nejaky uplně jiny soft přimo na skenovani ale ne od epsonu.Tak jsem se chtel zeptat jaky program byste mi doporucili.Predem dekuji za odpovedi.
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
- ryno
- Nováček

-
Re: Jaky je nejlepsi program na skenovani obrazku?
toto by aj mna zaujimalo. ja sice s mojou samsung clx-3175 problem nemam, ale chcel by som vyskusat nejake alternativne softwares na skenovanie, pretoze ten na prilozenom cd je nejaky moc objemny a zbytocne roztahany po disku.
co poradite? (..a kludne mozu byt aj objemne, ked budu lepsie, neni problem)
vdaka
btw,
prave som kupil multifunkcne zariadenie Samsung CLX-3175 a zaujimalo by ma, ci som urobil dobre. zaujima ma uplne vsetka kritika(pripadne pochvala k dobrej kupe
). vdaka
co poradite? (..a kludne mozu byt aj objemne, ked budu lepsie, neni problem)
vdaka
btw,
prave som kupil multifunkcne zariadenie Samsung CLX-3175 a zaujimalo by ma, ci som urobil dobre. zaujima ma uplne vsetka kritika(pripadne pochvala k dobrej kupe