Josef Eisner píše:Již za pár týdnů vyjde pokračování westernové akce Call of Juarez s podtitulem Bound in Blood. Měli jsme možnost zahrát si preview-verzi hry, kterou nám poskytl UbiSoft.
Dost se těším,video jsem viděl,screeny taky,Chrome Engine 4 vypadá opravdu slušně.Už v jedničce se Techlandu podařilo parádně vystihnout tu správnou westernovou atmosféru....Tak uvidíme.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Vystrihnuté scény z pripravovaného video-preview na TG.cz, odporúčam pozrieť v HD. Btw taká malá anketa, aj Vám sa zdá tá jazda na koni, resp. najmä šprint hneď pri začiatku videa až neprirodzene zrýchlený ? Priznám sa teda, že som nikdy na koňovi nesedel, ale toto mi nesedí, no neviem
Mě to přijde ok.Je to stejný,jako jízda na koni v jedničce.Jinak z toho videa bych řekl,že Chrome Engine čtvrtý generace zle šlape na paty největším AAA peckám.Myslím,že v tomhle westernu se opět bude na co koukat,jako tenkrát,když vyšla jednička.Tento engine se navíc zdá být mnohem lépe odladěnej,než u předchozího CoJ.Hodně se těším.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Včera jsem si přečetl docela rozsáhlé preview v posledním (178 ?) Levelu a vzhledem k tomu, že v některém předchozím čísle vyšel první díl, který se mi tu také válí, tak si to asi zahraju, tahle hra mě dost dlouho nějak míjela a přitom vypadá velice zajímavě.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ja som vedel ze Call of Juarez nesklame , najviac ma potesila optimalizacia a to jak vyborne to vyzera, graficky jedna z najlepsich hier sucasnosti. Z toho systemu vyklanania by si mali vziat druhi priklad, ide to spravit aj inak a daleko zaujimavejsie ako som schovany a strielam naslepo / som vystrceny a mierim, tu je to ovela realnejsie.
Je to super hra, jediny zapor je asi len to, ze dakedy mam pocit ze hram skor westernovy Moorhun , to ked niekde staci stat a kovboji si len tak nabiehaju pred gulomet.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||