Stahute zde http://activate.ea.com/deauthorize/
(cudlik Select option 1)
Proskenuje hry a ukaze kolikrat byly autorizovany instalace.
Pustil jsem si to a u nekterych her mam spotrebovany autorizace ani nevim jak se to mohlo stat, takze pred odinstalaci si stahnete konkretni deaturorizacni tool na konkretni hru zde:
http://activate.ea.com/deauthorize/gamesList.html
PS:
Samozrejme warezakum to nedoporucuju poustet
EA Deautorizacni Tool
Moderátor: Baneshee
- Trek
- Začátečník

- Atapi
- Začátečník

Re: EA Deautorizacni Tool
Hmm, jestli to dobře chápu, tak u her od EA je omezenej počet instalací? Zlatej steam... 
- Trek
- Začátečník

No nevim s tim steamem, ty ceny se mi nezdaj moc dobry, ale svinsky. Si radsi zajdu do JRC.
- Atapi
- Začátečník

Tak od doby co převedly ceny z dolaru na eura stylem 1 USD = 1 EUR, je to strašný to jo
Ale stejně když někdo nemá krám v okolí, tak se to u některejch her vyplatí líp, než platit poštovný. (Pokud si dobře pamatuju, tak je stejně nejvýhodnější nakupovat u nás polský verze hry, nebo rovnou z polska
)
- barco
- Středně pokročilý

Neriešte tu STEAM, od toho sú tu vytvorené iné thready, vďaka za pochopenie.
.
- Trek
- Začátečník

Jelikož nebylo koho vyprudit, napadlo mne, že bych se mohl pobavit s EA.
U některých her mám vysoký počet použitých autorizací, tak jsem to chtěl snížit. Zatím jediné čeho jsem dosáhl je to, že mi přidali jednu autorizaci.
Takže třeba u Crysis Warhead mám 4 použité, ačkoliv jsem to instaloval jen jednou a 2 volné.
Někdy se ptám sám sebe, proč lidé co si kupují hry musí být šikanovaní.
U některých her mám vysoký počet použitých autorizací, tak jsem to chtěl snížit. Zatím jediné čeho jsem dosáhl je to, že mi přidali jednu autorizaci.
Takže třeba u Crysis Warhead mám 4 použité, ačkoliv jsem to instaloval jen jednou a 2 volné.
Někdy se ptám sám sebe, proč lidé co si kupují hry musí být šikanovaní.