HL1 + další hry - nelze rozjet MP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
nabokow
Nováček
Nováček

HL1 + další hry - nelze rozjet MP

Příspěvek od nabokow »

Dobry den, chcel by som sa na vas obratit s problemom s half life 1, vcera som si ho kupil cez steam a nejde sa mi pripojit na ziadny server, totiz, ziadne servery ani nevidim, myslim v hre, cez okienko steamu je ich aj vidno, ale neda sa na ne pripojit, vzdy to napise retrying a neskor connection failed. modem mam glitel GT-318RI, net Turbo 2 Plus od T-comu...skusal som otvarat porty cez tu ich stranku, kde sa zadava admin ako uzivatel plus nejake to heslo, tam som nastavil v NAT (tak sa to snad pise, je to v tretej ponuke zhora) porty,boli tam prednastavene na halfika uz, dal ulozit, reconnectol sa na steame, aj restartol pc, modem, ale stale nevidim v hre servery, ani sa neda pripojit na tie, co vidim v steame pod servers...Nejde mi pripojit sa ani na kamosa cez hamachi...Napriklad ani na Starcrafte nemozem vytvorit hru, musim sa vzdy napajat na niekoho ineho...Nejaka idea, pls? budem vdacny...
Naposledy upravil(a) Thellwin dne stř 6. kvě 2009, 10:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problem nielen s Half Life 1

Příspěvek od slaava »

nemas zapnuty firewall? tohle mi dela treba v cod (at uz 1 ci 2 ci cokoliv jineho). hra nemuze nacist z master serveru serverlist a proto ti to ve hre ukazuje, teda spis zadnou zalozenou hru neukazuje. jestli to tim nebude, tak mne osobne nic uz nenapada.. :|
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
nabokow
Nováček
Nováček

Příspěvek od nabokow »

nuz, firewall...to som zabudol spomenut...ked som prvykrat spustil hru, tak zostala len cierna obrazovka a komp zamrzol, pomohol len tvrdy restart...po par pokusoch som zistil, ze to robi fw, aj ked mam zapnute Comodo, aj ked Windowsacky (samozrejme, nie naraz). Takze hru spustim len pri vypnutom fw...skusane na hlavnom OS - Vista 64bit Ultimate, aj na XP 32bit Professional...na xp mam zone alarm, ten bolo tiez treba vypnut, aby som vobec spustil hru...servery mi ale "nevidi" ani na jednom OS...pri prvom zapnuti som dal v comodo vsetko na Allow, len potom mi to zmrzlo :(
nabokow
Nováček
Nováček

Příspěvek od nabokow »

problem uz vyrieseny, prekvapujuco mi to uz ide aj pri zapnutom fw, dal som comodo na training mode a vsetko povolil ako aj predtym, neviem, preco to vtedy neslo...mozte LOCK...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“