nezapne sa windows HELP

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
maho92
Nováček
Nováček

nezapne sa windows HELP

Příspěvek od maho92 »

cawte mam problem nechce sa mi zapnut windows normalne bios secko bezi ako ma ale ked uz pipne potom uz nejde logo windowsu ale ostane iba cierna obrazovka to je setko a ked stlacim pred tym F8 tak mi hodi iba ponuku a nic viacej poradi mi nekto pls?????
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: nezapne sa windows HELP

Příspěvek od Stano K. »

Ako ti môže niekto poradiť keď ani nenapíšeš o aký systém sa jedná?

Napíš čo najviac info o OS a to čo sa robilo pred poruchou s PC.
maho92
Nováček
Nováček

Příspěvek od maho92 »

sTano11 píše:Ako ti môže niekto poradiť keď ani nenapíšeš o aký systém sa jedná?

Napíš čo najviac info o OS a to čo sa robilo pred poruchou s PC.
heh ozaj sorry jaksi som zabudol, no je to XPcko a pred poruchou no nic normalne som len vypol pc a na druhy den idem zapnut a uz to robilo
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

dost pravdepodobne jsou odepsane pameti. zkus je otestovat memtestem z boot cd. teda jestli najede.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
maho92
Nováček
Nováček

Příspěvek od maho92 »

myom píše:dost pravdepodobne jsou odepsane pameti. zkus je otestovat memtestem z boot cd. teda jestli najede.
no skusim este mi poradili default v biose a reset cmos potom este skusim te pamete ale ked hodim instalaciu windowsu tak ide v pohode nahodi CD v recovery console chkdsk nenajde ziadne chyby ani nic podobne ..

aaa memtest nehlasi zadnu chybu
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“