Dobrý den,
instaloval jsem nový terminálový server win. server 2003. Mám problém s pripojením tiskáren jednotlivým klientům. Tiskárny jsou v síti, jenze za boha nemuzu prijit na to proc je nemohu namapovat na serveru, z lokalu se na ne bezproblemu dostanu (napr. zobrazeni configu v IE). Potrebuji je na terminalovem serveru zpristupnit jednotlivym klientum, jelikoz potrebuji tisknout z aplikaci jedoucich pouze na tomto serveru nikoli lokalne. Muzete mi prosim poradit cim by to mohlo byt. Ze serveru na kazdou z nich pingnu bez problemu.
Mnohokrat dekuji
Tiskárny u Win server 2003 - Terminal
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- miniman
- Začátečník

-
- wed
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tiskárny u Win server 2003 - Terminal
Jaké tiskárny používají uživatelé ? Aby se tiskárna sama namapovala při vzdáleném připojení pc k serveru musí být na serveru ovladače k daným tiskárnám ,pokud sou tiskárny novější a winserver je nemají nebudou se automaticky mapovat při vzdáleném přihášení.
Intel Q9400, 2x2 GB A-data 800mhz OC, Gigabyte ga-ep45-ds3l, 1000gb+500gb WD, GF9800GT, Windows 7