Jo jsem hooodne zvedavej co ti daj.
Jinak schvalne jsem poslouchal moji kartu a dela mi to opravdu jen v Crysis menu, pokud vsync tak nikde.
Pískání GTX 295
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Trek
- Začátečník

- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pískání GTX 295
No mě to dělalo jak v Crysis tak Race Driver Grid tak Stalker:cler Sky i v 3D marku Vantage.Trek píše:Jo jsem hooodne zvedavej co ti daj.
Jinak schvalne jsem poslouchal moji kartu a dela mi to opravdu jen v Crysis menu, pokud vsync tak nikde.
iPhone 11 Pro 256GB / SONY Playstation 4 Pro/ Xbox One X 1TB
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
s tim piskanim mam celkem zajimavy zkusenosti. Piskaly mi skoro vsechny karty za posledni 2 roky ale skoro u vsech do 1-2 mesicu to piskani prestalo.
- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak světe div se grafická karta vrácena jako neoprávněná reklamace.Docela paráda:-/
iPhone 11 Pro 256GB / SONY Playstation 4 Pro/ Xbox One X 1TB
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nj ja se jim ani moc nedivim uznavat reklamaci jenom kvuli piskajicim cifkam se jim asi mic nechce protoze asi samotnej vyrobce karty tohle taky nechce moc uznavat. Skusil bych mesic dva pockat mozna ti to prestane jako to prestalo zatim me u vsech karet posledni dva roky zpatky.Evok píše:Tak světe div se grafická karta vrácena jako neoprávněná reklamace.Docela paráda:-/
pak uz jedine tu kartu sikovne vyzkratovat kdyz te to bude hodne stvat a reklamaci budou uz muset uznat
- Krteq
- Středně pokročilý

-
No fuj, z takových "rad" je mi naStratos píše:pak uz jedine tu kartu sikovne vyzkratovat kdyz te to bude hodne stvat a reklamaci budou uz muset uznat
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to ani nebyla rada ja radim pockat mesic dva mozna to prestane, mam stim takovy zkusenosti.Krteq píše:No fuj, z takových "rad" je mi naStratos píše:pak uz jedine tu kartu sikovne vyzkratovat kdyz te to bude hodne stvat a reklamaci budou uz muset uznat
Proste znam par lidi co takhle vyresilo svuj problem s grafikama ktere blbly treba jenom obcas a prodejce nechtel uznat zaruku na grafiku. Ja osobne semt o nikdy delat nemusel a doufam ze delat ani nebudu muset