Prosím o radu. Připojil jsem wifi síť mezi PC a notebookem bez routeru. Vše v síti maká jen se nemohu připojit k internetu na notebooku. Při pokusu internet sdílet na bezdrátovém připojení k síti u PC tak mi to vypíše chybu - "Při povolování služby Sdílení připojení k internetu došlo k chybě. (null)"
Přes síťový kabel jde i internet na notebooku.
Nevím co nastavit, aby vše makalo. A nebo to bez routeru nejde?
Internet k PC mám přes USB.
Díky s pozdravem VLadas
Připojení internetu
Moderátor: Don
- VLadas
- Nováček

-
- Karlos.s
- Mírně pokročilý

a)Já teď WiFi v PC nemám, tak budu hádat. Je u WiFi připojení na kartě vlastnosti-upřesnit možnost "umožnit ostatním uživatelům v síti připojení tohoto počítače k internetu", nebo tak něco?
b)Další co mě napadá ja Firewall. Třeba Kerio ve free verzi neumožňuje režim internetové brány.
b)Další co mě napadá ja Firewall. Třeba Kerio ve free verzi neumožňuje režim internetové brány.
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- jiri1w
- Nováček

-
Chyba: Povolení sdílení připojení k internetu.
Hmmm tak, vi konečně někdo jak to zprovoznit ?
Jste mu nerekli jak na to, mě by to zajimalo taky.
Viz widows Vista napověda říká, že má jít sprovoznit adhoc sit mezi dvema pocitaci (pomoci wifi) a má fungovat sdílení připojení k internetu. tj, že jeden notebook je v siti z ktere odebira internet a je pripojen do dalsí pomocí vifi do ktere tento internet sdíli ostatním pripojenym pocitacum do bezdratove wifi site. Proc tedy funguje pouze sdileni souboru ? A kdyz dam povolit Sdílení --> proč to zahlásu tuto chybu ??
Při povolování služby sdílení připojení k internetu došlo k chybě.
(null)
a následne se nic neprovede, nenasdili se, nezatrhne se zatrzitko, ze se sdilí interntet, nic. Po z opakování vyskocí stejná chyba? Proč ?
Sdílím z Visty do Visty. nejde nejde a nejde.
Prosím vysvetlete mi nekdo jak to zprovoznit ? Opravdu uz si nevím rady. Jirka
Jste mu nerekli jak na to, mě by to zajimalo taky.
Viz widows Vista napověda říká, že má jít sprovoznit adhoc sit mezi dvema pocitaci (pomoci wifi) a má fungovat sdílení připojení k internetu. tj, že jeden notebook je v siti z ktere odebira internet a je pripojen do dalsí pomocí vifi do ktere tento internet sdíli ostatním pripojenym pocitacum do bezdratove wifi site. Proc tedy funguje pouze sdileni souboru ? A kdyz dam povolit Sdílení --> proč to zahlásu tuto chybu ??
Při povolování služby sdílení připojení k internetu došlo k chybě.
(null)
a následne se nic neprovede, nenasdili se, nezatrhne se zatrzitko, ze se sdilí interntet, nic. Po z opakování vyskocí stejná chyba? Proč ?
Sdílím z Visty do Visty. nejde nejde a nejde.
Prosím vysvetlete mi nekdo jak to zprovoznit ? Opravdu uz si nevím rady. Jirka