Zdravím, včera som si nainštaloval Juiced (po dlhej dobe) a pri spustení mi to hádže následovnú hlášku : "Juiced vyžaduje aktivovanou virtuální paměť" s tlačítkom OK
v Tento Počítač --> Vlastnosti --> Upresniť --> Výkon --> Nastavení --> Upresniť --> mám Virtuální Paměť nastavené na Vlastnú Velikosť s min. 2Gb. a max. 4Gb.
Hra je originálna CZ na DVD, a OS je Win XP 32.
Za akúkoľvek pomoc, vopred ďakujem
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
heh, stiahol som si tento patch a pri inštalovaní patchu to hodí hlášku :
"The setup has detected that no version of JuicedTheGame is installed.
This update requiers that a pevious version of the application be installed"
Treba iný patch ? Ani neviem akú mám verziu ...
btw: Práve som si stiahol Americký patch a tá istá hláška ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.