Nejde mi zvuk na internetu

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
zaxxon
Začátečník
Začátečník

Nejde mi zvuk na internetu

Příspěvek od zaxxon »

:( Nevím proč mi přestal fungovat zvuk na netu např. na youtube, nebo třeba ve videozprávě na novinkách atd. všechno je teď bez zvuku. Jedinou vyjímkou je, když si pustím nějaké rádio co vysílá po netu, tak tam zvuk funguje (www.play.cz). Jinak když si pustím film, hru, qipa, nebo mp3, tak zvuk na poči funguje normálně. Co jsem dělal poslední dobou, je že jsem často skenoval komp antivirákama a antispywarovýma programama, protože jsem ptřeboval smáznout vir, čistil registry atd. Můžete mi někdo pomoc? Předem dík
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde mi zvuk na internetu

Příspěvek od OndraSter »

Nemáš náhodou 5.1 sestavu? Jaký máš systém? A jakou zvukovku (pokud integrovanou tak na jaké desce)?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

vypnutej zvuk v nastavení flashplayeru?
ignorelist: kremrole a dezoláti
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

spíš tak... Už jsem to řešil asi před 14 dny. Respektive neřeši. Přeinstalovaly se kodeky, flash player a všechny tyhle cajky, a začlo to chodit. Začínám mít ale podezření, že za to nemůže uživatel nýbrž některé programy, nejlépe od ATI, leckdy firefox, a nebo že by nějaký další spyware?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
zaxxon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zaxxon »

zombux píše:vypnutej zvuk v nastavení flashplayeru?
Flash player mám nainstalovanej, nic jsem nikde nezakazoval i jsem si ho znova nainstaloval.
Vůbec nevím v čem to může být.., jestli nějaký kodeky, ale zase jak jsem psal, ten zvuk jinak normálně funguje
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“