WinVista nemoznost nainstalovat ovladace Catalyst

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
ferar360
Nováček
Nováček

WinVista nemoznost nainstalovat ovladace Catalyst

Příspěvek od ferar360 »

Dobry den prosim vas nejde mi nainstalovat ovladace na graficku kartu Ati HD4850, lebo ked som si preinstaloval pc tak som si stiahol najnovsie ovladace a ked sa 1. raz rozbalili tak som sa dostal do instalatoru a ked sa instalovali ovladace tak ta instalacia skoncila s chybou, po 2. sa iba rozbalili a neslo sa dostat do instalatora vobec a ked som chcel zapnut instalator priamo zo zlozky kde sa rozbalil tak mi vyhodi chybu
Obrázek
dakujem za skoru odpoved
p.s. dufam ze som v spravnej sekcii a prosim neukamenujte ma dakujem

//Krteq - přesun + úprava názvu tématu
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: WinVista nemoznost nainstalovat ovladace na grafiku

Příspěvek od Krteq »

Vítej na PCT fóru.

Ovladače, které se snažíš nainstalovat jsou vcelku zastaralé. Stáhni si aktuální verzi pro svůj operační systém ze stránek game.amd.com a zkus je nainstalovat.

Pokud se ti to nepodaří, napiš.
ferar360
Nováček
Nováček

Příspěvek od ferar360 »

ked stiahnem akykolvek ovladac tak mi tu chybu ukazuje bud z cdcka mi nejde alebo najnovsi proste ziaden nefunguje nejde mi do hlavy
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Předpokládám, že ten screenshot je pořízen při instalaci driverů z CD. Zkus si stáhnout aktuální balík Catalyst 9.4 pro svůj operační systém (Vista 32-bit nebo 64-bit) a zkus je nainstalovat znovu.

Doufám, že máš OS aktualizovaný.
ferar360
Nováček
Nováček

Re: WinVista nemoznost nainstalovat ovladace Catalyst

Příspěvek od ferar360 »

ale no tak ved pisem ze najnovsia verzia mi nejde C 9.4 ked ju rozbalim tak mi nenaskoci instalator a mam najnovsi framwork 3.5 kebz nahodu a aj windows mam aktualizovany

takze uz som to vyriesil, nainstaloval som windows 7 rc a tam som hodil catalyst 9.4 100MB pre W7
a nejako som si tam dal aj svoje rozlisenie
windows vista ultimate sp1 32b
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“