-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Butch
- Středně pokročilý
Re: -=World of Warcraft=-
Tak prvni a tedy minuly tyden Ulduaru jsme v desitce dali.
Flame Leviathan
Razorscale
XT-002 Deconstructor
Kologarn
U Ingnise jsme wipovali asi 2,5 hodky a nejak to neslo.
Na zerg nebylo potrebne dps a ti addi nam celkem delali problemy. Hlavne dovleci ho do ohne, nechat nastackovat, odvleci do vody a tam zabit mno a mezitim prisli dva dalsi a nejak se to nestihalo. Ted tam na tom neco menili ze by to melo byt lehci tak uvidime.
Tak jsme zkusili rovnou toho Kologarna, ktery prekvapive na druhy pokus padl.
Jinak celkove z Ulduaru mam trochu rozpacity dojem. Tankova bitka na zacatku a zejmena tedy trah mi prisla celkem nudna. Boss padl asi na treti pokus nez jsme zjistili jak se to dela.
Robot XT-002 tam jsme se zasekli asi na hodinu a pul a nakonec taky lehl. Nejvice nas stvaly bombicky co sly do evade(nedaly se tedy vcas zabit) a vyhealovaly bosse. Takze kdyz "procnul" bug, tak se to nedalo dat.
Drak byl celkem adrenalin a ten fight me bavil.
Vice jsme zatim nestihli, progressujeme tak 2-3x tydne takze zadna krec a neni kam spechat. Dalsi patch a pridany dung bude buhvi kdy
Flame Leviathan
Razorscale
XT-002 Deconstructor
Kologarn
U Ingnise jsme wipovali asi 2,5 hodky a nejak to neslo.
Na zerg nebylo potrebne dps a ti addi nam celkem delali problemy. Hlavne dovleci ho do ohne, nechat nastackovat, odvleci do vody a tam zabit mno a mezitim prisli dva dalsi a nejak se to nestihalo. Ted tam na tom neco menili ze by to melo byt lehci tak uvidime.
Tak jsme zkusili rovnou toho Kologarna, ktery prekvapive na druhy pokus padl.
Jinak celkove z Ulduaru mam trochu rozpacity dojem. Tankova bitka na zacatku a zejmena tedy trah mi prisla celkem nudna. Boss padl asi na treti pokus nez jsme zjistili jak se to dela.
Robot XT-002 tam jsme se zasekli asi na hodinu a pul a nakonec taky lehl. Nejvice nas stvaly bombicky co sly do evade(nedaly se tedy vcas zabit) a vyhealovaly bosse. Takze kdyz "procnul" bug, tak se to nedalo dat.
Drak byl celkem adrenalin a ten fight me bavil.
Vice jsme zatim nestihli, progressujeme tak 2-3x tydne takze zadna krec a neni kam spechat. Dalsi patch a pridany dung bude buhvi kdy
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- shanker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
vic hc ? tohle mi rekni az to date dolu na hard pac blizz to ted resi takhle pro fun raidery kteri neco chtej videt tak si to odbijou v easy a pro hc na hard i s poslednim hlavnim bossem kteryho neuvidis na easy farmicku ... hlavne na to potrebujes lidi s mozkem kteri nechcipnou na kazdou kokotinu pac se tu nehraje na pulku mrtvyho raiduKlaSniC píše:tak progress pokrocil 10man progress Yogg-Sarona vic jsme nestihli a 25man progress General Vezax taky nestihame ) dalsi save se musime polepsit jinak pocity z ulduaru no cekal jsem to vic hc jeste, ze tam jsou hard mody aspon se bude cim bavit
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- Vodnik
- Začátečník
-
Náš desítkový raid zatím projel přes Leviathana, Ignise, Razorscale, XT (vše před nerfem, takže Ignis celkem hardcore, přes 30x wipe), včera padnul Iron Council a Kologarn, Auriaya zatím odolala, ale nebude to těžkej boj. Kromě Ignise mi to připadá celkem triviální, HC mode nezkoušíme, protože to na desítce bez 25m výbavy naprosto nemá smysl, ale zbytek je obtížností někde jinde než se čekalo a obávám se, že za 2-3 týdny jsme opět na farmě s perpektivou několikaměsíčního čekání na další patch
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Rajče
- Mírně pokročilý
Mno, takže my pokračujeme...neni to žádná extra rychlost, ale jde to: Leviathan, Razorscale, XT, Council, Kologarn, Auriaya, Freya...jsem spokojenej ...dle kámoše , kterej to má za sebou je nejhorší Mimiron...
- Butch
- Středně pokročilý
Zajimave ze i bossove kteri se nam zdali absolutne nedatelni, tak treba na patej pokus lehliRajče píše:Mno, takže my pokračujeme...neni to žádná extra rychlost, ale jde to: Leviathan, Razorscale, XT, Council, Kologarn, Auriaya, Freya...jsem spokojenej ...dle kámoše , kterej to má za sebou je nejhorší Mimiron...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník
Mno tak ja jsem v Ulduaru porad jeste nebyl a vubec mi to nechybi....Zato uz mam 69 petu a docela se blizim k mnou vysnene hranici 75 )
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Don#2
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak už sem taky veliká Osmdesátka .. huráá
- Butch
- Středně pokročilý
No parada, ted si projit par hc a vzhuru do naxxuDon#2 píše:tak už sem taky veliká Osmdesátka .. huráá
- Skeeter
- Začátečník
Hele lidi nevite, kdyz si naberu engeneering vyskilluju ho na 205, udelam si peti a dropnu ho, tak jestli mi peti zustanou a pujdou svolat ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
Dřív bych řekl, že to je podle toho, jestli ten item (pet) má requieres xyz skill ale pokud se ti peti stehuji do toho "baglu" tak už asi ne.
- Renus
- Začátečník
já mám pety tři, ale zas smrdím v Ulduaru:) je fajn, že si tam každý najde svojeSkeeter píše:Mno tak ja jsem v Ulduaru porad jeste nebyl a vubec mi to nechybi....Zato uz mam 69 petu a docela se blizim k mnou vysnene hranici 75 )
IBM Thinkpad T42p
- KlaSniC
- Začátečník
to ja taky smrdim v ulduaru, ale uz me to moc nebavi valime hard mody, protoze obtiznost jak 25,10m je fakt trapna... blizz se zase ukazal a jeste nerfuje
- Butch
- Středně pokročilý
Tohle taky nechapu. Nejsme nejaka mega hardcore progress guilda, ktera by raidovala 5x tydne a stejne jsme dali v desitce zatim uz 9 bossu. Nasim tempem 2x tydne progress na 4 hodinky.KlaSniC píše:to ja taky smrdim v ulduaru, ale uz me to moc nebavi valime hard mody, protoze obtiznost jak 25,10m je fakt trapna... blizz se zase ukazal a jeste nerfuje
Coz je pro nas fajn, porad mame co dobyvat a plno je toho jeste pred nama, jako hardmody atd...
25ku zatim vubec nechodime. Zatim mame 3grupy na desitku ktere to nezavisle progressuji, objevuji...
Staci si to jen parkrat vyzkouset a jde to. Treba Council nam obcas dela problemy, ale neni to nic co by se nedalo dat. Proste parkrat si wipneme, zlepsime se, vyzkousime a ono to jde. Tyhle nerfy nechapu.
Hlavne se mi to zda nespravedlive vuci guildam ktere si to poctive odprogressuji a pak to nerfnou ze to za kazdej pug. Tady vidim u tech lepsich guild fakt zachranu v tech hard modech, to je asi jedinne cim je lze v Ulduaru udrzet a pak neustala farma atd ale to uz neni ono.
Taky me sere ze mi za ten cca mesic nepadlo vubec nic do feral tanka(ono toho podle wowheadu ani moc z prvni pulky bossu nepada)...hlavne ze mam 4 nove veci do healu ale na mainspec vubec nic
Jinak si rikam zlata dual specka. Sice mam locka a hunta jeste, ale druid me nejak nechce pustit a kdyz netankuju tak healuju treba naxx nebo v PVP, je to sileny jak je druid navykovy.
- Vodnik
- Začátečník
-
My jsme na desítce dali prvních 6 bossů ještě před nerfem, včetně Ignise, který byl v té době fakt pekelnej. Teď jsme nějak zaseklí, neskládají se raidy a mám dojem že do prázdnin už to moc lepší nebude a pak už výrazně horší
Jedinej hard mode jsme dali Leviathana, s jednou věží je to o ničem, se dvouma jsme hodinu wipovali a pak to vzdali, ten skok v obtížnosti je šílenej. Chce to nabrat stamina equip, protože se ukazuje že oproti obecným představám nezáleží na ilvl itemu, ale na stamině na něm. Stačí se navlíct do frost resist setu a vozítko má o 100k HP víc
Jedinej hard mode jsme dali Leviathana, s jednou věží je to o ničem, se dvouma jsme hodinu wipovali a pak to vzdali, ten skok v obtížnosti je šílenej. Chce to nabrat stamina equip, protože se ukazuje že oproti obecným představám nezáleží na ilvl itemu, ale na stamině na něm. Stačí se navlíct do frost resist setu a vozítko má o 100k HP víc
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Skeeter
- Začátečník
Kdyz me uz nebavi sedet u toho kazdej vecer a porad dokola farmit jednu instanci. Zazil jsem to v TBC a ted uz na to kaslu a radsi zajdu na pivo On ten Ulduar nikam neutece...Renus píše:já mám pety tři, ale zas smrdím v Ulduaru:) je fajn, že si tam každý najde svojeSkeeter píše:Mno tak ja jsem v Ulduaru porad jeste nebyl a vubec mi to nechybi....Zato uz mam 69 petu a docela se blizim k mnou vysnene hranici 75 )
btw: peti=70
- LOVIT
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak co panove, jak se vede v WOTLK? ja na to hodil tak pred 2 mesicema bobka... nikam to nevedlo, mozna kdyby byla stara parta lidi tak kvuli nim... no GL&HF
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Butch
- Středně pokročilý
No my mame 9 bossu dole v desitce, 25ku Ulduar zatim nechodime.
Ma nekdo odkaz na kompletni Ulduar 10/25 loot? Ten na wowheadu doufam kompletni neni.
Pokud ano tak nechapu, ale v Ulduaru 10tce neni jedina leather tankovaci vec pro druida.
Je tam nic moc neck, trinket s dodge a pasek s hitem.
Pak jsou tam jen dps veci, jako ruce z draka, ramena z robota, helma z Thorima a chesta z Frey.
V 25ce jsou wristy, chesta-freya hard mode, back, trinket, prsten, boty.
Pak se da povazovat diky stamine jeste i ta hulka z 25ky co pada z XT.
To si delaji srandu nebo jak?
pro Ferala DPS tam je toho tedy podstatne vice i kdyz zadna slava to taky neni.
Ma nekdo odkaz na kompletni Ulduar 10/25 loot? Ten na wowheadu doufam kompletni neni.
Pokud ano tak nechapu, ale v Ulduaru 10tce neni jedina leather tankovaci vec pro druida.
Pak jsou tam jen dps veci, jako ruce z draka, ramena z robota, helma z Thorima a chesta z Frey.
- Misk
- Začátečník
-
to proto ze feral dps se ted rovna feral tankovi ;pButch píše:No my mame 9 bossu dole v desitce, 25ku Ulduar zatim nechodime.
CPU: C2D E8400@3,6GHz 1.26V + CM Hyper 212 Moterboard: ASUS Striker Extreme v1503
Ram: 2 x 2GB Corsair TWIN2X4096-8500C5DF VGA: Asus MATRIX ENGTX 285 HDD: Samsung F1 640GB
Case:TT Armor+ 6000 Black Zdroj: Corsair HX1000 Keyboard: Logitech MK Elite Mouse: Logitech G9/MX 510/MS Sidewinder
(Kdysi davno )
Ram: 2 x 2GB Corsair TWIN2X4096-8500C5DF VGA: Asus MATRIX ENGTX 285 HDD: Samsung F1 640GB
Case:TT Armor+ 6000 Black Zdroj: Corsair HX1000 Keyboard: Logitech MK Elite Mouse: Logitech G9/MX 510/MS Sidewinder
(Kdysi davno )
- Rajče
- Mírně pokročilý
E-e...prostě item level...jak jinak bys mi potom vysvětlil, že tank s 32k HP a v tank gearu, kterej má hafec staminy, má potom s dobývacím strojem méně zdraví, než já (enha shaman 17k HP unbuffed)?Vodnik píše: Chce to nabrat stamina equip, protože se ukazuje že oproti obecným představám nezáleží na ilvl itemu, ale na stamině na něm. Stačí se navlíct do frost resist setu a vozítko má o 100k HP víc
Frost resist set má item level 213 (tušim), což není málo a je možné, že si prostě navlíkáte itemy s vyšším levelem, než mají ty vaše, když si na sebe berete frost resist gear....
Staminou se to určitě neřídí...
EDIT:
Nechápu, jak jsi to myslelMisk píše: to proto ze feral dps se ted rovna feral tankovi ;p
- E1X
- Začátečník
-
Sice uz nejsem aktivni hrac ale tohle snad pomuze
Copy & pasteVOZIDLA-HP
-vozidla mají základní HP která se zvyšuje v závislosti na lvl vašich itemů (tip: stop DE'ing trash epics s vysokým lvl a nechat je do ulduar)
-jak pracuje zvyšování HP pomocí grearu
(autor návodu zkoušel měnit gear na 10man verzi,také poznámka že na 25man by to mělo být velmi podobné)
-Shirt,tabard,offhand a ranged/relic NEdělají žádný efekt -> 1h weapon ilvl 226 je LEPŠÍ než ilvl 213 2h. enchanty ani gemy NEdávají efekt také. Pouze založeno na ilvl.
ilvl 200 modrý item je přibližně to samé jako ilvl 187 epic. pomocí zkoušení se autor dostal k závěru že modrá věc je přibližně stejná jako epic o 13 lvlů méně.
-empty slot je to samé jako ilvl 0 epic, to znamená,že equipmnutí ilvl 0 modré jako třeba INSIGNIA OF THE SCOURGE bude horší než mít prázdný slot.
-lze tedy říct, vezmeme-li průměrný ilvl gearu (odečíst 13 u modrých,26 u zelených) a vydělit 15( počet slotů které mohou HP ovlivnit) a poté odečteme 170 dá nám to
počet % které se přičtou.
tj.: ilvl 200 epic gear => 200-170 => 30% zvednutí HP ve vozidle. všechny ilvl 226 by tedy bylo 56% zvednutí HP.
-autor testoval: Neoblečený: 2148 průměrný utok,171 utoku
213gear: 3038 průměrný utok,160 utoku => 3038/2148 = 41,4 % zdá se tedy že to odpovídá předpokládané hodnotě 43%.