Duke Nukem Forever

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Duke Nukem Forever

Příspěvek od Still.Lord »

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32747&r=top
Tří minutové kompilované video z hraní :onfire:
Líbí se mi to, škoda že už to nespatří světlo světa...
Doufám že aspoň unikne to co je ve videu :roll: :twisted:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Duke Nukem Forever nebude, tým 3D Realms skončil

http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/duke ... pc_osk.idn

to Still.Lord - je to dojeb, těšil jsem se že by mohla vyjít skvělá akce..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Škoda no, mohli aspoň to co maj hotový zabalit do nějaký hratelný verze (nebo spíš spustitelný, něco jako ten stalker, ale ten vyšel aspoň celej no :lol: ) a uvolnit to zdarma, když už se s tim patlali tak dlouho :-D
Obrázek
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Docela mně zklamalo že DN Forewer "nebude dokončeno" ale nějaký POSRANÉ (sorry za výraz) DN Trilogy bude... Jasně, jeho vývoj je nesrovnatelně levnější, ale kolik lidí si to koupí? :sad:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Still.Lord píše:Docela mně zklamalo že DN Forewer "nebude dokončeno" ale nějaký POSRANÉ (sorry za výraz) DN Trilogy bude... Jasně, jeho vývoj je nesrovnatelně levnější, ale kolik lidí si to koupí? :sad:
asi tolik kolik DN: Manhattan Project
ignorelist: kremrole a dezoláti
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ze jim to ale trvalo let nez se rozhodli to definitivne zakopat. :?
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hm, se mi skoro zdá že už první Half-life tohle rozseká na mraky, o dvojce nemluvě.
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

No já si nemyslím, že srovnávat HL2 s tímhle není na místě. Byla by to prostě střílečka pro odreagování, kde se na tebe říťí kupy emzáků a ty jim musíš nakopat zadek (něco ve stylu Serious Sam). Sem tam by hodila hlavní postava nějakej rádoby vtipnou hlášku (jako ve videu) a o tom by byla celá hra.
Jinak to že to nevyjde je sice možná škoda, ale po 12 letech vývoje se vůbec nedivím, spíš jsem to čekal...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nojo jenže Serious Sam může normálního člověka bavit tak 2 levely, je to hrozná nuda. navíc tady to vypadá přece jen o něco inteligentnějc. bohužel mi přijde že na tom začali pracovat v roce 1997, a od tý doby se nepohli z místa.
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

JJ, já střílečky tohodle typu taky nemusím. Když už FPS, tak musí mít inteligentní příběh a nesmí tam být moc bafání (horory nemusim). Proto mám rád HL. DNF pro mne byla už dávno fraška...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak ona to mohla bejt inteligentní FPS - třeba Far Cry byla na svoji dobu hodně zajímavá zábava, i když ve srovnání s HL arkádová. mělo to nápad a spád.
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

No ono když se podívám na ty hlášky z traileru, tak o inteligentnosti pochybuju...
Abych to uzavřel, řekl bych, že už nemá cenu kopat do mrtvoly.
Howgh
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Kedlub64 píše:No ono když se podívám na ty hlášky z traileru, tak o inteligentnosti pochybuju...
Abych to uzavřel, řekl bych, že už nemá cenu kopat do mrtvoly.
Howgh
a já si ještě naposled kopnu a zároveň zavzpomínám.

trailer 1998 http://www.youtube.com/watch?v=X3pwMdXRdDY
trailer 2001 http://www.youtube.com/watch?v=TDlB2P1leRM
trailer 2007 http://www.youtube.com/watch?v=8SY9rlZmfMA
R.I.P.
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Ta verze z roku 2001 IMHO vypadala ve svy dobe skvele, skoda ze to tehda nevyslo. Za tu dobu vyvoje uz museji mit materialu ze by to vyslo na 5 her, ale kdyz si to vzdycky nechali zastarat, tak to jinak ani dopadnout nemohlo. Mozna jsou moc velci perfekcionisti, tak to pokazdy radeji utnuli a zacali znova, nez vydat nejakej blaf
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Myslím, že vývojáři byli věčně pozadu, takž i jestli se to vůbec někdy dostalo do trochu hratelného stavu, tak ve chvíli, kdy se to dalo akorát zahodit a začít znovu.

Ad Serious Sam - náhodou, tyhle střílečky, který si na nic nehrajou a nabízí čistou zábavu jsou fajn, já jsem kdysi dojel SS:SE asi za tři dny a bavil jsem se výborně.
Goldnoob team proud member!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo, vždycky je někdo předběhl. prvně Half-life a trochu SiN, pak byl v módě Quake 3 Arena a podobné MP hry...
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Průchod celým Duke Nukem Forever

Podla mna to vyzera velmi hratelne, keby to vyslo tak by som nevahal. Trailer v roku 2001 vyzeral na svoju dobu velmi dobre, to co vypustili teraz vyzera podla mna tiez dobre, aspon by to malo celkom peknu, hladku a rychlu grafiku. Uz mam dost sedo modrych rozmazanych hier na Unreal 3 engine vacsinou bez moznosti zapnut AA.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

proste je to skoda no...ale myslim si ze to urco nekdy vyjde protoze neco takovyho polozit ke dnu by byla blbost,kdyt duke je masina na penize...ne vazne doufam ze se toho nekdo ujme nebo nekdo prinuti 3Drealms aby to dodelali do konce roku ...proste to musi vyjit !!! :D :-D 8)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Goodbye
Obrázek

..stejně nedokážu pochopit, proč tu hru vyvíjeli tolik let a nakonec hovno z toho..

Duke Nukem Forever ®
"Come Get Some" ®

A ještě vzpomínkový wallpaper 1680x1050 - http://www.3drealms.com/duke4/images/DN ... 0x1050.jpg

//EDIT 14:20 hod. před pár hodinami tam měli na úvodní stránce 3drealms.com úplně jiný obrázek, byla tam fotka celého týku 3D Realms..a vůbec díval jsem se na web teď znova a WTF?!

Rendery z FPS Duke Nukem Forever
http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/rend ... pc_osk.idn

FPS Duke Nukem Forever je v současnosti nejvíce skloňovanou hrou na internetu. Nekonečný příliv nových spekulací po oznámení vývojářského týmu 3D Realms o zavření studia neustává. Je všechno jenom zástěrka pro to, aby se hra vynořila v nejméně očekávanou chvíli?
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“