WinFast TV2000

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
olek
Nováček
Nováček

WinFast TV2000

Příspěvek od olek »

Koupil jsem si novou zvukovku a po instalaci mě přestal jít zvuk na TV v PC.Používám WinFast TV2000.V nastavení to není.Nemá se třeba propojit zvukovka s TVtunerem v počítači.
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: WinFast TV2000

Příspěvek od srna »

ma. je na to v baleni od tv karty káblik, kterej zapojis do nejakyho vstupu na zvukovce(AUX, LINE IN atd...)

aspon takhle to mam ja (Audigy 2ZS a Winfast TV2000 PRO?)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
olek
Nováček
Nováček

Příspěvek od olek »

Jo to jsem taky slišel,ale nemám ho kam připojit u TVkarty.Nebo se musí něco propojit ve vnitř v PC.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mel jsem drive Leadtek winfast TV2000XP a ten typ mel propojeni zvenku.

Proste melo to vystup na zvuk (jack) venku. Ta se propojila s line-in na zvukovce(taky zvenku)

Kablik by k tomu tuneru mel byt. Normalne jack-jack samci 3,5mm

Pokud na tom "plechu" u tuneru nemas zvukovy vystup, melo by to jet pres sbernici(myslim si ze tohle ale Leadtek karty neumely, alespon ne v te dobe)
Nebo dalsi moznost je to zapojit pres audio kablik jako byl drive k cd-romkam.
Zalezi jaky mas presne model toho tuneru, kazdy to muze mit trochu jinak.

Kdyz das presny odkaz na zvukovku i na tv kartu, urcite ti poradime lepe nez kdyz napises ze jsi koupil zvukovku.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
olek
Nováček
Nováček

Příspěvek od olek »

Používám WinFast TV2000XP TV tuner a zvukovka je Genius Sound Maker Volue 5.1.
Zvenku žádný jack na TV tuneru není na propojení se zvukovkou.Je tam jen zástrčka na dálkové ovl.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

olek píše:Používám WinFast TV2000XP TV tuner a zvukovka je Genius Sound Maker Volue 5.1.
Zvenku žádný jack na TV tuneru není na propojení se zvukovkou.Je tam jen zástrčka na dálkové ovl.
Tak to je hodne zajimave, protoze mas stejny model jako jsem mel ja a vzadu normalne byla dira na dalku i jack na vystup.

Pokud tedy nemas Expert verzi, ktera jack z venku na line-out opravdu nema.

V tom pripade by na karte mel byt vevnitr pc takovej ten 4pin se zapadkou, nevim jak se presne odborne ten audio kablik jmenuje. Proste audio kabel k CDromce a tim propojit se zvukovkou kablikem.

tady je ten konektor videt na kraji karty, takovy ten cerny ctverecek:
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/har ... xpert.html

Tim se to propoji se zvukovkou pomoci audio kabliku. Ten kablik by mel byt v baleni. Pokud neni mel by se dat sehnat v obchode s elektronikou nebo pc prislusenstvim. Kazdopadne si jeste over jestli tvoje zvukovka ma tento samy konektor, aby ten kablik bylo kam zapojit.

//edit

http://www.agen.cz/produkt/62224/Genius ... ue-5-1.htm

Podle obrazku zde je videt ze zvukovka ma 4 piny nahore, tam by se mel ten kablik zapojit.
Chce to trochu u toho myslet a zvladnes to neboj :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

tahle TV karta umoznovala propojeni jak venkem tak vnitrkem (aspon moje TV2000XP Pro to ma).....vevnitr kablik jako od analogovyho zvuku na CD ROM, a zvenku jakousi redukci z nejakyho 9-ti pinu na karte na 3*Cinch+S-video
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
olek
Nováček
Nováček

Příspěvek od olek »

Koupil jsem novou TV kartu WinFast DTV2000 H Plus.Myslel jsem že bude problém vyřešen,ale naopak.Digitál jsem naladil v pohodě i se zvukem.Analog jsem naladil,ale zvuk opět nejde tak nevím co stím.Propojení kablem není možné,protože nemá žádnou zásuvku(ani zvenku)na propojení se zvukovkou.Poradí mě někdo tento problém vyřešit.
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

Nevím jestli ti to pomůže, ale já mám téměř stejnou kartu winfast 2300 a jediný co musím udělat je to, že káblík kterým je tv karta spojená s MB, vyndám z desky a píchnu ho do zvukovky. pak už jen pár nastavení u zvukovky (Xonar xd) a zvuk jede.
olek
Nováček
Nováček

Příspěvek od olek »

Tady u té propojit nejde.Zkoušel jsem už i nejnovější ovladače a nic.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“