Ahoj mám tuhle grafickou kartu v notasu. Chtěl bych vědět jak ji rozšírit pamět z 512 na 1,7gb .
Né že bych to potřeboval ,ale zajímá mě to. Dík moc za rady. A jaky pouzivat ovladac?
A jak zjistim teplotu CPU ?
ATI Mobility Radeon HD 3650(rozšírění paměti)
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Evo-š
- Nováček

-
- beardie
- Čestný člen

Re: ATI Mobility Radeon HD 3650(rozšírění paměti)
teplotu napriklad everestom
aj ked zvysis velkost pamate, tak to neprida absolutne ziaden vykon a bude ti to len uberat z normalnej RAM
aj ked zvysis velkost pamate, tak to neprida absolutne ziaden vykon a bude ti to len uberat z normalnej RAM
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Krteq
- Čestný člen

-
Jinak by se to mělo dát nastavit v BIOSu. Položka by se měla jmenovat "VGA shared memory", "graphics shared memory" apod.
Ovladač použij aktuální z vebu výrobce NTB nebo si pomocí utility DH Mobility Modder uprav aktuální Catalyst drivery.
//EDIT: Teď si nejsem jist, jestli DH mobility modder podporuje aktuální Catalyst 9.4, ale s Catalyst 9.3 fungoval bez problémů.
Ovladač použij aktuální z vebu výrobce NTB nebo si pomocí utility DH Mobility Modder uprav aktuální Catalyst drivery.
//EDIT: Teď si nejsem jist, jestli DH mobility modder podporuje aktuální Catalyst 9.4, ale s Catalyst 9.3 fungoval bez problémů.
- Evo-š
- Nováček

-
Dík takže zbytečné to jsem chtel slyšet. Jo na teplo cpu mam core temp. mám 9.3