problem s ovladacem

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
jahoda
Nováček
Nováček

problem s ovladacem

Příspěvek od jahoda »

Mam tu jeden problem blbne mi spousta veci v pc a uvedomil sejm si asi po tydnu kdy jsem reinstaloval WIN jsem nejdrive nainstaloval ovladace na grafiku zvukovku atd. potom jsem nainstaloval ovladace na zakladni desku to byla ta chyba a ted pri zapnuti pc se mi objevuje okno nalezen novy "hadver" prave zakldani desky ale uz nejde nainstalovat ovladac proto se ted ptam nainstaluji ovladac "nejak" ted? nebo musim znova rein WIN a nejdrive ovladace na zakladni desku a potom ostatni?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: problem s ovladacem

Příspěvek od zombux »

reinstalit to nemusíš. nainstaluj prvně ovladače desky, RESTART, a pak ovladače všeho ostatního co by ještě chybělo.
ignorelist: kremrole a dezoláti
jahoda
Nováček
Nováček

Příspěvek od jahoda »

To znamena ze ted musim odinstalovat ovladace na grafiku a zvukovku? a potom nainstalovat desku, rr pc a pak zase grafika apod.? Ja kdyz ted nainstalujiovladace na desku dam rr pc, tak se mi objevy prave ta zminovana tabulka nalezen novy "hadver".
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Nemusíš je odinstalovávat, ten postup co psal Zombux je takovým nepsaným pravidlem při instalaci ovladačů na "čerstvý" operační systém.

Napiš sem z jakých komponent se tvůj PC skládá a přilož sem screenshot správce zařízení (Device Manager) ať se máme aspoň trochu čeho chytnout.
jahoda
Nováček
Nováček

Příspěvek od jahoda »

CPU- Intel celeron D 3,19 GHz
GRAFIKA- ATI Readon HD 2600XT
RAM- 1,5 GB
WINDOWS XP (SP3)
Zakl. Deska- Rio 3 (RC415ST-PM) Motherboard

a tady je ss spravce zarizeni-
Obrázek
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Položka označená jako "CIF Single Solution" je chybějící driver k Webové kameře - doinstaluj z CD k web kameře nebo stáhni a nainstaluj tento driver

Položka "Zvukové zařízení na sběrnici High Definition Audio" je chybějící driver ke zvukovému kodeku integrovanému v jádře grafické karty. Stáhni a nainstaluj si driver ze stránek Realtek - vyber ATI HDMI Audio Device
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“