manualni (offline) update NOD32
- srna
- Středně pokročilý

manualni (offline) update NOD32
at hledam, jak hledam, nikde jsem nenasel stranku(pokud mozno oficialni) s downloadem virovych databazi na NOD32....je to pro kamarada bez pristupu na web....resil jste uz nekdo neco podobneho?

- zombux
- Odborník PCT

Re: manualni (offline) update NOD32
ehh... trochu nechápu k čemu má antivir když není na internetu
jinak u NOD32 2.x fungovalo tohle, nevím jak to je dneska http://aalaap.blogspot.com/2007/09/manu ... fline.html
jinak u NOD32 2.x fungovalo tohle, nevím jak to je dneska http://aalaap.blogspot.com/2007/09/manu ... fline.html
ignorelist: kremrole a dezoláti
- srna
- Středně pokročilý

ten antivir jsem mu tam nasadil ja (resp. dokopal ho k instalaci neceho), protoze me nebavilo lecit trojany z flashky pokazdy kdyz si od nej neco nahraju...
jinak linky z odkazu nejedou....myslel jsem spis, jestli nekdo treba nevi jaky soubory ruco vykuchat z funkcniho aktualizovanyho NODa...to prece neni warez, nebo jo?
jinak linky z odkazu nejedou....myslel jsem spis, jestli nekdo treba nevi jaky soubory ruco vykuchat z funkcniho aktualizovanyho NODa...to prece neni warez, nebo jo?

- Shit
- Odborník PCT

Jj - a s úspěchem. Teď to z hlavy nevím, ale zcela funkční návod jsem postoval cca před 2 roky na tohle fórum - hledej.srna píše:at hledam, jak hledam, nikde jsem nenasel stranku(pokud mozno oficialni) s downloadem virovych databazi na NOD32....je to pro kamarada bez pristupu na web....resil jste uz nekdo neco podobneho?
Pokud si to dobře pamatuju, tak se tam kopírovalo cca 8 souborů a pak musel být restart NODu.
- srna
- Středně pokročilý

uz jsem nasel
kdyby to nekoho zajimaloShit píše:Celou AV databázi (je to asi 6 souborů) si překopíruješ na "něco" a v druhým PC to zaměníš - restart a je to.
Jsou to: nod32.000, nod32.002, nod32.003, nod32.004, nod32.005, nod32.006 + celá složka updfiles.

- zombux
- Odborník PCT

nojo ale co aktualizace komponent? tohle je jen antivirová databáze ne?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- srna
- Středně pokročilý

mohla by stacit databaze....pokud nahodou ne, tak ho donutim se nejak pripojit(odnyst to nekam s nejakou linkou)