Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda mi někdo poradí. Při deště mi nejde na WIFIně net. Mám YAGI 14dbm. Při normálním počasí je ping OK, ale rychlost hodně špatná. Nevíte, čím to je?
Díky za rady, pomůže nová anténa? Tato je již několik let stará.
Anténa nebo co?
Moderátor: Don
- Smajchl
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

Re: Anténa nebo co?
no, dobrá otázka. já bych řekl že výměna antény a pro jistotu rovnou i pigtailu problém vyřeší - pokud ovšem potíž není v zarušení nebo celkově mizerném signálu
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Smajchl
- Začátečník

-
myslel jsem, že když je ping OK, tak to není zarušené, ale rychlost hodně kolísá.... tak nevím, jestli je to zarušením nebo anténou....zombux píše:no, dobrá otázka. já bych řekl že výměna antény a pro jistotu rovnou i pigtailu problém vyřeší - pokud ovšem potíž není v zarušení nebo celkově mizerném signálu
- ttx
- Začátečník

-
Chcelo by to napisat viac podrobnosti...
Aku mas silu signalu a kvalitu signalu? Vysledoval si nejaku casovu zavislost kedy ti to ide a kedy mas problemy?
Vieme aku mas anteny..., nevieme ako dlhy kabel mas a aky je to typ kabla, tiez by pomohlo vediet ake wifi zariadenie pouzivas.
Aku mas silu signalu a kvalitu signalu? Vysledoval si nejaku casovu zavislost kedy ti to ide a kedy mas problemy?
Vieme aku mas anteny..., nevieme ako dlhy kabel mas a aky je to typ kabla, tiez by pomohlo vediet ake wifi zariadenie pouzivas.
- newbie.p
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
mrkni na konektory - rozšroubuj a zjisti jestli ti tam nezateklo, až to budeš šroubovat z5 tak to omotej nějakou vulkanizační páskou.
.....wifi 4 ever.......