Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
Moderátor: Loki5567
- <big>lama
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows 7; Windows Seven-vše okolo nového připravovaného OS
Taky vám někdy blbne připojení do sítě když se přepojíte z wifi na kabel, mi se to prostě dost často nechce připojit na net, normálně to na kabelu dostane IPčko, ale nevidí do netu, trvá to někdy několik minut a někdy se vůbec nepodaří, nedá se to nějak obejít ? bo mě to celkem sere, když potřebuju jet na kabel a ono to nechce najet, nebo je to vlastnost RC verze ? Tohle se asi bude týkat jen těch co to mají na ntb, což doufám bude dost lidí 
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
- zombux
- Odborník PCT

"nevidí do netu" znamená co, že dostane IP ale nejde propingnout za bránu? zkusils po přepnutí ipconfig /flushdns?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Indigho
- Nováček

-
Kdo že mi to radil ten Acronis Disk Director Suite ?
Potřeboval bych vědět, jak ty disky zase sloučit do sebe
Potřeboval bych vědět, jak ty disky zase sloučit do sebe
CPU: AMD Phenom II X4 840, 3,2 GHz; GPU: nVidia GeForce GTX 550 Ti, 1 GB GDDR5; MB: ASRock M3A770DE, AM3; RAM: Kingstone 4 GB DDR3 1333MHz HyperX Fury Series; HDD: SAMSUNG HD322HJ SCSI Disk Device, 320 GB; LCD: 19" Acer V193WL; Keyboard: Microsoft WK 600CZ; Mouse: Logitech LS1; PSU: Corsair CX600, 600W; OS: Windows 8.1 Pro 64-bit; Mobil: Apple iPhone 5 16GB; Tablet: Apple iPad Mini 16GB
- facility
- Začátečník

-
Vysla 7127 mate o tom info?
http://www.w7forums.com/windows-7-build ... l#post3573
http://www.w7forums.com/windows-7-build ... l#post3573
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- <big>lama
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jeee ja vím že se bavíte, ale nechte ho, je to jen další magor
akorát se to tu zapráská a přiletí tady veřejná bezpečnost a co pak žejo

BTW Zombux, to spláchnutí DNS skusím až to zase budu přepojovat a nepůjde mi to, ikdyž nevím jestli to pomůže protože mi v těch případech DNS zůstavají stejné, anebo jsem s zapojeným UTPčkem nabootoval a stejně mi to nejelo ( a to jsem ten kabel minutu předtím vytáh z kompu (winXP) kde fungoval noproblemo), nevím nevím ale prostě mi to nějak blbne. Ale wifi jede bezproblémů, připojí se a hned najede, ale ten kabel je ňákej divnej
BTW Zombux, to spláchnutí DNS skusím až to zase budu přepojovat a nepůjde mi to, ikdyž nevím jestli to pomůže protože mi v těch případech DNS zůstavají stejné, anebo jsem s zapojeným UTPčkem nabootoval a stejně mi to nejelo ( a to jsem ten kabel minutu předtím vytáh z kompu (winXP) kde fungoval noproblemo), nevím nevím ale prostě mi to nějak blbne. Ale wifi jede bezproblémů, připojí se a hned najede, ale ten kabel je ňákej divnej
- zombux
- Odborník PCT

připojuješ se i na stejnej router přes wifi nebo kabel? mě dost kravlo ADSL u raných Vist, tam flushdns pomáhalo, nevím jak to je u win7, připojuju se jen přes kabel
- Indigho
- Nováček

-
Huuu ví někdo ja sloučit party na jednom HDD do sebe? 
CPU: AMD Phenom II X4 840, 3,2 GHz; GPU: nVidia GeForce GTX 550 Ti, 1 GB GDDR5; MB: ASRock M3A770DE, AM3; RAM: Kingstone 4 GB DDR3 1333MHz HyperX Fury Series; HDD: SAMSUNG HD322HJ SCSI Disk Device, 320 GB; LCD: 19" Acer V193WL; Keyboard: Microsoft WK 600CZ; Mouse: Logitech LS1; PSU: Corsair CX600, 600W; OS: Windows 8.1 Pro 64-bit; Mobil: Apple iPhone 5 16GB; Tablet: Apple iPad Mini 16GB
- zombux
- Odborník PCT

automaticky to asi nepůjde, chce to vykopírovat data z jedné, smazat, a zvětšit druhou, a pak do ní nahrnout data.Indigho píše:Huuu ví někdo ja sloučit party na jednom HDD do sebe?
- Indigho
- Nováček

-
no to mi furt bude zobrazovat jako dva disky, ne ?zombux píše:automaticky to asi nepůjde, chce to vykopírovat data z jedné, smazat, a zvětšit druhou, a pak do ní nahrnout data.Indigho píše:Huuu ví někdo ja sloučit party na jednom HDD do sebe?
- <big>lama
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hehe no doma to mám trochu složitější mám router(mikrotik)-->asus WL500(v režimu AP, prostě jako switch), DHCP je zapnuté jen na mikrotiku, no a bud jsem připojenej na wifinu od asusu nebo kabelem do asusu, no a někdy to najede ok a někdy ne, zdá se mi že když prvni vypnu wifi kartu a pak zasunu (:D) kabel tak je větší pravěpodobnost že to najede 
- zombux
- Odborník PCT

přemejšlej. když druhou smažeš a první zvětšíš o to místo co zabírala druhá, kolik partišen ti zbyde? 2-1=1. a bonusová otázka: A+B=co? no přece AB.Indigho píše:no to mi furt bude zobrazovat jako dva disky, ne ?zombux píše:automaticky to asi nepůjde, chce to vykopírovat data z jedné, smazat, a zvětšit druhou, a pak do ní nahrnout data.Jinak ten logickej už mám formátovanej
- zombux
- Odborník PCT

asi blbej nápad, ale nebylo by nejpohodlnější to prostě nechat tak jak to je a nepřepínat? a nebo ten kabel vrazit přímo do mikrotiku<big>lama píše:Hehe no doma to mám trochu složitější mám router(mikrotik)-->asus WL500(v režimu AP, prostě jako switch), DHCP je zapnuté jen na mikrotiku, no a bud jsem připojenej na wifinu od asusu nebo kabelem do asusu, no a někdy to najede ok a někdy ne, zdá se mi že když prvni vypnu wifi kartu a pak zasunu (:D) kabel tak je větší pravěpodobnost že to najede
- zombux
- Odborník PCT

šmarjá hekre, udělej screenshot toho okna, vypadá to nějak takhle (tohle je mimochodem ta tvoje slavná "win7 final", ve skutečnosti veřejná RC)

- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Windows 7 x64 Build 7127-spongebob (NEW)
- NEONET
- Středně pokročilý

Mám dotaz, stahl jsem si x64 verzi w7 RC ze stranek mrkvosoftu, uz mam i cestinu do ni, ale jak to bude s instalaci na raid pole s deskou v podpisu? daji se nejake ovladav¨ce ntegrovat prez vLite?
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- zombux
- Odborník PCT

mělo by to jet samo od sebe, když ne tak si to během instalace vyžádá ovladače, ty tam jdou dát třeba přes flashkuNEONET píše:Mám dotaz, stahl jsem si x64 verzi w7 RC ze stranek mrkvosoftu, uz mam i cestinu do ni, ale jak to bude s instalaci na raid pole s deskou v podpisu? daji se nejake ovladav¨ce ntegrovat prez vLite?
- Skim
- Začátečník

-
nj a jsme u té všeobecné netolerance zpátky.. a já se bláhově domníval, že alespoň forum bude v tomto výjimkou, ale jak se říká, vymezení se za každou cenu je výsadou mládí, takže tě chňápu..tst píše:windows 2000 skin se da nastavit v kazdych windows tedy i v novych 7 .. i kdyz nechapu proc lide na neco tak oskliveho chteji dobrovolne koukat jsou to jejich pocitace tak at si na to koukaji :0Skim píše: A taky doufám, že pro ty sedmičky vydají i nějaký retro-XP skin, resp. čím míň barviček tím lépe..
btw, vy jste se tu nějak rozepsali, člověk sem pár dní nekoukne a hned 3 stránky přízpěvků (a možná si taky zavedu ingnorelist, i když se zatím snažím být liberální a rozdýchávat vše.. ale je fakt, že něco se fakt už ani číst nedá a s tématem to souvisí minimálně
jo a asi splaším někde na Ebayi přeci jen ty 64 bit Profíky, pač z toho co jsem zatím četl, mi přijde že nástupce Win 7 tu snad bude ryhhleji než nástupce wist a hlavně už bude konečně nativně 64 bit.. ale uvidím.. spíš jsem lenoch stahovat ten 4GB image z mrkvosoftích a instalovat to na druhej komp
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ne, bude za stejnou dobu jako nástupce Vist, tzn. za 3 roky po vydání Windows 7.Skim píše:jo a asi splaším někde na Ebayi přeci jen ty 64 bit Profíky, pač z toho co jsem zatím četl, mi přijde že nástupce Win 7 tu snad bude ryhhleji než nástupce wist
XP x64, Vista x64 a 7 x64 nejsou nativní 64-bitové OS? ... u dalšího Windows jen nebude 32-bitová verze.Skim píše:a hlavně už bude konečně nativně 64 bit..
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
- CyberDeath
- Začátečník

Tak jen pro info vsem ... jiz sou venku dostupne (ne oficialne) ruzne jazykove balicky pro Win 7 RC ale sou vnich stale obcas male nepresnosti v prekladu (CZ je mezi nima)
Pro ostatni ... Klasicky vzhled Win muze nekomu vyhovovat takove lidi neodsuzuji (nekdo se proste nenaucity vyuzivat nove veci)... ja napriklad (uz ve vistach semi to libilo) vitam vraceni prikazoveho radku v podobe vyhledavani v nabidce start :-d ... absolutne sem nesnasel jiz od Win 95 prohledavani desitek nabidek a hledani spravneho odkazu ... neexistuje nic lepsiho nez (v linuxu otevru konzili a napisu jmeno pragramu a jeto) ve win vista/7 otevru srart napisu a jeto :-d ... sice se MS vzpamatoval dost pozde a zaradil tohle do systemu ale aspon neco. Nekdo namitne ze uz ve starsich win sem mohl otevrit konzoli a napsat nazev programu a otevrit jej ale slo to jen u systemovych programu nebo tech co se rucne zapsaly do sytemovych souboru s cestou aby to fungovalo , to ale neni tak luxusni reseni
Carbonek : Prosim vjenuj se tematum ve spolecenske sekci mebo smetisti doted tohle byl jakz takz inteligentni topic s tvym prichodem se to velmi zmenilo ... A nepresvecuj nas o necem co mit nemuzes a nemas ... na tvuj vjek 18 se divim ze mas stale velmi silne pubertalni vybuchy ! ... RTM verze na siti jeste neni ver mi kdyby byla uz bych ji mel na disku a pravdepodobne bych ji pouzival jako primarni sytem (alespon do jeho oficialniho prodeje v CR)
Pro ostatni ... Klasicky vzhled Win muze nekomu vyhovovat takove lidi neodsuzuji (nekdo se proste nenaucity vyuzivat nove veci)... ja napriklad (uz ve vistach semi to libilo) vitam vraceni prikazoveho radku v podobe vyhledavani v nabidce start :-d ... absolutne sem nesnasel jiz od Win 95 prohledavani desitek nabidek a hledani spravneho odkazu ... neexistuje nic lepsiho nez (v linuxu otevru konzili a napisu jmeno pragramu a jeto) ve win vista/7 otevru srart napisu a jeto :-d ... sice se MS vzpamatoval dost pozde a zaradil tohle do systemu ale aspon neco. Nekdo namitne ze uz ve starsich win sem mohl otevrit konzoli a napsat nazev programu a otevrit jej ale slo to jen u systemovych programu nebo tech co se rucne zapsaly do sytemovych souboru s cestou aby to fungovalo , to ale neni tak luxusni reseni
Carbonek : Prosim vjenuj se tematum ve spolecenske sekci mebo smetisti doted tohle byl jakz takz inteligentni topic s tvym prichodem se to velmi zmenilo ... A nepresvecuj nas o necem co mit nemuzes a nemas ... na tvuj vjek 18 se divim ze mas stale velmi silne pubertalni vybuchy ! ... RTM verze na siti jeste neni ver mi kdyby byla uz bych ji mel na disku a pravdepodobne bych ji pouzival jako primarni sytem (alespon do jeho oficialniho prodeje v CR)
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zdravim, mel bych dotaz na uzivatele, kteri stahovali RC z webu mrkvosoftu. Jak dlouho vam nabihala stranka, kdyz jste si vybrali bud 32 a nebo 64bit verzi a dali OK? mne uz pres pul hodiny na monitoru jezdi ty tecky dokolecka a prel loading... myslite, ze to je jen pretizeny? 
//edit slaava - stahovani se rozjelo, ale musel jsem prejit z Opery 9.62 na IE8
fakt toto nechapu...
//edit Wilik - promaz OT, omlouvam se jestli neco vyletelo i s "Carbonkem", ale ty jeho nesmysly tu nemely co delat
//edit slaava - stahovani se rozjelo, ale musel jsem prejit z Opery 9.62 na IE8
//edit Wilik - promaz OT, omlouvam se jestli neco vyletelo i s "Carbonkem", ale ty jeho nesmysly tu nemely co delat
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.