Poradte mi prosim vas:
- Radomir.Adam
- Nováček

Poradte mi prosim vas:
Porad te mi jak mam toto opravit:Kdyz zapnu pc rychle mi naskoci ale kdyz chci zapnout jakoukoli vec napriklad skype tak to trva 10min a vyskoci mi tato tabulka [v aplikaci NMIndexStoreSvv.exe doslo k problemu je treba ji zavrit]Po nastartovani pc se tato tabulka obevy po 10 min do te doby nemuzu s pc nic delat az kdyz ji zavru tak pc bezi normalne.Jak to mam prosim vas opravit aby to fungovalo vse hned a uz nemusel cekat naz mi vyskoci ta tabulka.Diky za kazdou dobrou radu
.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Poradte mi prosim vas:
to je součást Nera, asi nějakého indexování, snad Nero Scout
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Radomir.Adam
- Nováček

Jojo nerem to bylo uz je to ok nevyskakuje ale stejne nez zacne pc behat tak jak ma tak to chce hodne casu potreboval bych poradit jak zrychlit start a vypinani-vysvetlit pro me polopate jsem anater dekuji

- facility
- Začátečník

-
rozbal meny a nainstaluj len potrebne veci tj. neinstaluj nero home ,skaut,tollbar a podobne veci co nevyuzivas...
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- Radomir.Adam
- Nováček

Uz jsem to udelal zakazal to a jak se da jeste zrychlit ten start a vypinani??