Poradte mi prosim vas:

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Radomir.Adam
Nováček
Nováček

Poradte mi prosim vas:

Příspěvek od Radomir.Adam »

Porad te mi jak mam toto opravit:Kdyz zapnu pc rychle mi naskoci ale kdyz chci zapnout jakoukoli vec napriklad skype tak to trva 10min a vyskoci mi tato tabulka [v aplikaci NMIndexStoreSvv.exe doslo k problemu je treba ji zavrit]Po nastartovani pc se tato tabulka obevy po 10 min do te doby nemuzu s pc nic delat az kdyz ji zavru tak pc bezi normalne.Jak to mam prosim vas opravit aby to fungovalo vse hned a uz nemusel cekat naz mi vyskoci ta tabulka.Diky za kazdou dobrou radu :idea: .
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Poradte mi prosim vas:

Příspěvek od zombux »

to je součást Nera, asi nějakého indexování, snad Nero Scout
ignorelist: kremrole a dezoláti
Radomir.Adam
Nováček
Nováček

Jojo nerem to bylo uz je to ok nevyskakuje ale stejne nez zacne pc behat tak jak ma tak to chce hodne casu potreboval bych poradit jak zrychlit start a vypinani-vysvetlit pro me polopate jsem anater dekuji :-D :-D
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

:roll: ked si instaloval Nera tak ho odinstaluj....predtym pozri male ikony v tray a zavri tu sluzbu nera "Svv.exe" co ti robi zalohu ci indexuje...nainstaluj ho znova ale daj custom instalaci v ktorej
rozbal meny a nainstaluj len potrebne veci tj. neinstaluj nero home ,skaut,tollbar a podobne veci co nevyuzivas...
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Radomir.Adam
Nováček
Nováček

Uz jsem to udelal zakazal to a jak se da jeste zrychlit ten start a vypinani??
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“