Co je lepsi jako antivir avg nebo avast??
- Radomir.Adam
- Nováček

Co je lepsi jako antivir avg nebo avast??
Chci si dat antivir ktery s techto je lepsi???
- zombux
- Odborník PCT

Re: Co je lepsi jako antivir avg nebo avast??
z těchle dvou určitě avast - je zadara pro domácí použití a je celkem použitelnej
ignorelist: kremrole a dezoláti
- myom
- Středně pokročilý

tak tak, jeste je u nekterych uzivatelu oblibeny Avira, ale nemam s nim zkusenosti, tak neposoudim..
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- TomTom
- Začátečník

-
To samý se dá úspěšně říci i o AVGzombux píše:z těchle dvou určitě avast - je zadara pro domácí použití a je celkem použitelnej
- Shit
- Odborník PCT

Můj názor je stejný, jako napsal výše Zombux.
Servisování několika PC s nainstalovaným AVG mně bohatě stačilo jako ukázka jeho kvalit.
Servisování několika PC s nainstalovaným AVG mně bohatě stačilo jako ukázka jeho kvalit.
- TomTom
- Začátečník

-
Spíš je to asi o tom, jak se uživatel chová k systemu. I když budeš mít sebelepší antivir, tak blbci moc nepomůže. Já jsem měl doma AVG 7.5 cca 2 roky a nemůžu si na něj nějak stěžovat. Teďka jsem musel upgradovat na verzi 8.5, která mi přijde, že celkem dost (oproti 7.5) zpomaluje chod PC, takže uvidíme, jak dlouho vydrží 
- Pąvel
- Nováček

-
ze zkušeností bych volil spíše Avast, ale ve free verzi (jako nouzovka) je to tak či onak celkem jedno. Co se týče placených produktů tak věřím tuzemskému Esetu.
CPU: AMD Athlon 64 3200+ (2.0GHz) VGA: ASUS Extreme N6600GT (128MB) RAM: 2x512MB DDR SDRAM (200MHz) HDD: WDC WD2500KS (232GB) Motherboard: ASUS A8N5X LCD: AG Neovo F-417 (17")
- Shit
- Odborník PCT

Eset má hlavní sídlo v Bratislavě.Pąvel píše:tuzemskému Esetu.
To je sice pravda, ale detekční schopnosti a rychlost upgradu AV není stejný u všech společností. To samé platí u "odvšivovacích schopností", konfliktů s ostatním (ne AV - aby mě někdo netahal za slovo) softwarem atd.TomTom píše:I když budeš mít sebelepší antivir, tak blbci moc nepomůže