caute
poradte mi, prosim, aky zvuk riesit v obyvacke (25m2) na 40" lcd sony kdl-40w4000 + ps3 + dvd rekorder. hladam nieco co nie je premrstene drahe, chcem, aby bol zvuk kvalitnejsi a idealne priestorovy. cize nejake 5.1 predpokladam.
najskor som hladal nejaky set domaceho kina, ale potom som zistil, ze ten obsahuje dvd prehravac, takze som od toho upustil nakolko 2 dvd prehravace (navyse este aj v plejku mozem prehravat dvd, cize 3) naozaj nepotrebujem. najskor som uvazoval nad Logitech Z-5500 (kvoli tomu, ze je to digital, aj ked popravde neviem ako by som to pozapajal), ale teraz uz pozeram aj po nejakych lacnejsich alternativach ako napr GENIUS SW-5.1 HF 6000
mate nejaky tip popripade skusenost? co sa penazi tyka, tak cim menej tym lepsie, ale na druhej strane zase nech to neznie ako z kanala... (preto som neuvazoval na creative, mam skusenost z minulosti, ze to neboli moc dobre repro, teraz ale neviem)
dakujem
aky 5.1 ZVUK + 40" LCD + PS3 + DVD
Moderátor: CageJ
- fue
- Začátečník

-
aky 5.1 ZVUK + 40" LCD + PS3 + DVD
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
- 6Daemon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: aky 5.1 ZVUK + 40" LCD + PS3 + DVD
Podobny problem, 2 alternativy:
Lacna: Logitech Z-5500 ... relativne ferovy zvuk za nizku cenu ... a s digitalnym dekoderom, ktory uz nepozna nove formaty ako napr. Dolby TrueHD, ktory by ma pri sledovani BD filmov na PS3 potesil.
Draha: receiver YAMAHA RX-V863 a napr. repro JAMO S 606 HCS 6 (moja volba) ... super kvalitny zvuk, ale za riadnu cenu no konkretne tuto zostavu som odporucil majetnejsim znamym a ked som to pocul pokope hrat, velmi rychlo som zabudol na cely Logitech ... asi tak.
Potom este existuju vselijake stredne cesty, napr. nahradit receiver Yamaha receiverom napr. Onkyo, ktory je lacnejsi, kvalitou sa udajne vyrovna. Je to vec preferencie, su ludia ktori preferuju Yamahu, ktora ma presny trvdsi zvuk, su ludia ktori preferuju Onkyo, nakolko ma maksi naturalne znejuci zvuk.
Ja na tvojom mieste sa poobzeram po rozumnej kombinacii receiveru a repro, receiveru s HDMI vstupom a vystupmi (kvoli PS3 a TV) ... potom uvidis a zacujes o com je BD film.
Dufam ze som pomohol
Lacna: Logitech Z-5500 ... relativne ferovy zvuk za nizku cenu ... a s digitalnym dekoderom, ktory uz nepozna nove formaty ako napr. Dolby TrueHD, ktory by ma pri sledovani BD filmov na PS3 potesil.
Draha: receiver YAMAHA RX-V863 a napr. repro JAMO S 606 HCS 6 (moja volba) ... super kvalitny zvuk, ale za riadnu cenu no konkretne tuto zostavu som odporucil majetnejsim znamym a ked som to pocul pokope hrat, velmi rychlo som zabudol na cely Logitech ... asi tak.
Potom este existuju vselijake stredne cesty, napr. nahradit receiver Yamaha receiverom napr. Onkyo, ktory je lacnejsi, kvalitou sa udajne vyrovna. Je to vec preferencie, su ludia ktori preferuju Yamahu, ktora ma presny trvdsi zvuk, su ludia ktori preferuju Onkyo, nakolko ma maksi naturalne znejuci zvuk.
Ja na tvojom mieste sa poobzeram po rozumnej kombinacii receiveru a repro, receiveru s HDMI vstupom a vystupmi (kvoli PS3 a TV) ... potom uvidis a zacujes o com je BD film.
Dufam ze som pomohol
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w