Ja? o tom si nejsem vedom,pac 7200ot HDD nechci uz ani vydet.. kazdopadne maji prijit pozdeji..
jedine co je na trhu je 500Gb Seagate s 7200ot a jednou plotnou,ale zase je to Seagate
Battlefield píše:Takže s tím Samsung HD103SI nejsi spokojenej?
Jak je na tom s hlučností?
Mel jsem zjevne spatny kus...normalne pujde asi o dobry disk, byl celkem tichy a hodne studeny, akorat seek byl docela dost slyset vzhledem k pristupovkam bych cekal tissi...
Igoreso píše:Ja? o tom si nejsem vedom,pac 7200ot HDD nechci uz ani vydet.. kazdopadne maji prijit pozdeji..
jedine co je na trhu je 500Gb Seagate s 7200ot a jednou plotnou,ale zase je to Seagate
Proč? To je mezi 7200ot a 5400ot takový rozdíl hlučnosti?
Poněvadž mám v PC Samsung HD753LJ a je to poslední věc PC která je nějak slyšet. Je to jenom takové to hučení (otáčení ploten). Někdy mě to docela štvě.
I tak plánuji nový HDD a ten 1TB 5400ot samsung se mi dost líbí.
Jako pokud je tam podstatný rozdíl v hlučnosti, tak bych do něj určitě šel a třeba i 2*
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
Prave to huceni(otaceni ploten) je to nejhorsi co muze bejt.. kdyz pak das do PC vice HDD tak se nestacis divit jakej jej to hluk..
HDD s 5400 ot je v tomto o hodne tisi
premejslim ze strelim ctyri 1TB f1 a koupim 2 dvouterovy kvuli uspore mista a teplu/uspore par W (disky z mojeho pc topej vic jak zbytek ), ale jak vidno, 2TB verze sou zabity. sem taky zvedavej jakou samsung za cas nasadi cenu, protoze napr. 2TB verze WD jsou absolutne cenove mimo.
sakra 4TB to ti je načo ? ja rozmýšlam nad 1TB F1 je to stále výkonný disk a tie 500GB plotne asi nie sú až tak vyladené keď im výrobcovia dávajú len 5400 otáčok tak neviem aj keď seagate 7200ot. už má aj keď iba 500GB disk
premejslim ze strelim ctyri 1TB f1 a koupim 2 dvouterovy kvuli uspore mista a teplu/uspore par W (disky z mojeho pc topej vic jak zbytek ), ale jak vidno, 2TB verze sou zabity. sem taky zvedavej jakou samsung za cas nasadi cenu, protoze napr. 2TB verze WD jsou absolutne cenove mimo.
kde si ty HDD kupoval? a kdy?
Pokud ne u nas poradim ti jak se jich zbavit za plnou cenu
Naposledy upravil(a) Igoreso dne úte 19. kvě 2009, 13:55, celkem upraveno 2 x.
Maňo píše:sakra 4TB to ti je načo ? ja rozmýšlam nad 1TB F1 je to stále výkonný disk a tie 500GB plotne asi nie sú až tak vyladené keď im výrobcovia dávajú len 5400 otáčok tak neviem aj keď seagate 7200ot. už má aj keď iba 500GB disk
vyladene jsou,ale proc si kazit starsi zbozi novym? navic kdyz ty nove jsou drazsi na vyrobu?
jinak na co? traba ted stahuji Harry Potter vsechny dily a ma to 200Gb
jinak, warez se tu pane neresi, resp jestli sem te krive narknul, dej link na eshop kde si to za poplatek muzes v HD sosnout .
(osobne pouzivam to misto k bohulibejsim ucelum nez aby na tom lezel nejakej harry... (p2p sdileni xx linuxovejch distribuci, mam spoustu zaloh dat z pracovniho sw, dal trebas misto na nahravani serialu/dokumentu z TV atd atd...)
Tak,zatim mi prisel WD 1,5Tb 500Gb na plotnu a 5400ot.
probiha uz 2hodiny v kompletnim testem povrchu,hluk zadnej,ani vibrace teplota dost vysoka(oproti samsungum).
Po testu:
Rychlost solidni,zacatek 100MB/s konec mirne nad 50MB/s
jako uloziste dat muzu doporucit,ale ne do uzavrenejch malejch skrinecek..
Edit: oprava rychlosti
Naposledy upravil(a) Igoreso dne čtv 21. kvě 2009, 13:58, celkem upraveno 1 x.