GF 8800GT - Zamrzání PC při NFS ProStreet
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Georginek
- Nováček

-
GF 8800GT - Zamrzání PC při NFS ProStreet
Zdravim panove, obracim se na Vas na radu, protoze uz jsem sam zoufalej a uz nevim jak dal, zkusil sem snad vsechno.....
Takze problem je takovej ze mi zamrza PC pri hrani NFS prostreet. Deje se to nepravidelne, klidne muzu hrat treba tri hodiny, nekdy je to behem 10 minut. Zvuk zustane hrat, ale obraz se sekne. Jako by se rozmaze a neni nic videt, napriklad prostredek je bilej a po stranach se obejvuji zbytky tachometru, cas a tak podobne....
Bohuzel pocitac nereaguje na zadne klavesy, takze do windows se nedostanu a musim dat reset..... Treba se zobrazi windows lista, ale to je tak vsechno.
A ted, mi poradte co by to mohlo byt....Jeste vam napisu vycet toho co sem delal.....
Ovladacu jsem zkusil spoustu, jak puvodni, tak z netu. Bios karty je aktualni....
Dela to na standartnich frekvencich, na OC i podtaktovane.......
Teplota karty je vynikajici, pri Burnu nejde prez 60.
Sestava:
Intel CoreDuo 8400 3Ghz
MSI P45 Neo2
4GB Ram Patriot Viper 1066Mhz 5-5-5-15
Procesor je taktovanej na 3,6Ghz pri FSB 400. Dela to i na zakladnich frekvencich tj. 3Ghz pri 333FSB.
Chlazeni bedny, max teplota na desce 29, disky maximalne 45.
Chlazeni CPU tez vynikajici pri Burnu nejde prez 50.
Zkouseno OOCT, Prime, Orhos, vzdy uspesne.
Pameti testovany MemTest, Goldmemory, uspesne.
GK karta testovana VideoCardStability test, Funmark, 3dmark, vzdy uspesne.
Problem je v tom, ze mi GK blbla a hazela chyby ve vindowsu, poklesl Frame a vse se zacalo tak divne cukat, hazelo to chyby hardwaru,zasekavala se pri testovacich programech na GK, tak jsem ji zaslal na reklamaci, prisla opravena. Prestalo to hazet chyby o hardwaru o nekonecne smycce a podobne, prestalo se to trhat, beha to krasne, ale v tom NFS se to zasekava porad.........
Gigabyte 8800GT +Zalman VF1000 NX88T512-HP
Zdroj CoolerMaster Real Power M620 Modular PSU, ATX V2.3, 620W,
A ted mi prosim POMOZTE!!!!!!!!
//Krteq - přesun do správné sekce + úprava názvu tématu
Takze problem je takovej ze mi zamrza PC pri hrani NFS prostreet. Deje se to nepravidelne, klidne muzu hrat treba tri hodiny, nekdy je to behem 10 minut. Zvuk zustane hrat, ale obraz se sekne. Jako by se rozmaze a neni nic videt, napriklad prostredek je bilej a po stranach se obejvuji zbytky tachometru, cas a tak podobne....
Bohuzel pocitac nereaguje na zadne klavesy, takze do windows se nedostanu a musim dat reset..... Treba se zobrazi windows lista, ale to je tak vsechno.
A ted, mi poradte co by to mohlo byt....Jeste vam napisu vycet toho co sem delal.....
Ovladacu jsem zkusil spoustu, jak puvodni, tak z netu. Bios karty je aktualni....
Dela to na standartnich frekvencich, na OC i podtaktovane.......
Teplota karty je vynikajici, pri Burnu nejde prez 60.
Sestava:
Intel CoreDuo 8400 3Ghz
MSI P45 Neo2
4GB Ram Patriot Viper 1066Mhz 5-5-5-15
Procesor je taktovanej na 3,6Ghz pri FSB 400. Dela to i na zakladnich frekvencich tj. 3Ghz pri 333FSB.
Chlazeni bedny, max teplota na desce 29, disky maximalne 45.
Chlazeni CPU tez vynikajici pri Burnu nejde prez 50.
Zkouseno OOCT, Prime, Orhos, vzdy uspesne.
Pameti testovany MemTest, Goldmemory, uspesne.
GK karta testovana VideoCardStability test, Funmark, 3dmark, vzdy uspesne.
Problem je v tom, ze mi GK blbla a hazela chyby ve vindowsu, poklesl Frame a vse se zacalo tak divne cukat, hazelo to chyby hardwaru,zasekavala se pri testovacich programech na GK, tak jsem ji zaslal na reklamaci, prisla opravena. Prestalo to hazet chyby o hardwaru o nekonecne smycce a podobne, prestalo se to trhat, beha to krasne, ale v tom NFS se to zasekava porad.........
Gigabyte 8800GT +Zalman VF1000 NX88T512-HP
Zdroj CoolerMaster Real Power M620 Modular PSU, ATX V2.3, 620W,
A ted mi prosim POMOZTE!!!!!!!!
//Krteq - přesun do správné sekce + úprava názvu tématu
- Thellwin
- Administrátor

Re: GF 8800GT - Zamrzání PC při NFS ProStreet
Neobjeví se nějaká chybová hláška ? Ani v Event Logu nic není ? Zkusil jsi si pohrát s nastavením zvuku (vypnout HW akceleraci, nastavení zvuku ve hře EAX (pokud to má) atd.) ?
Goldnoob team proud member!
- Georginek
- Nováček

-
Prave ze chybova hlaska se zadna neobjevuje. Drive nez sem ji poslal na reklamaci se objevovala hlaska typu nekonecne smycky a zacykleni cekani hardwaru na grafickou kartu. Nyni po tehle reklamaci uz se to neobjevuje.
Do Event logu se leze jak????
Hardwarovou akceleraci zvuku jsem teda nevypinal, ale muzu se na to podivat.
Do Event logu se leze jak????
Hardwarovou akceleraci zvuku jsem teda nevypinal, ale muzu se na to podivat.
- Mirek E.
- Začátečník

-
A jsi si jistý, že to dělá grafika, ikdyž to jasně ukazuje, že problém je u ní? Není to pamětma, že třeba dojdou k nějaké vadné části a tobě se to sekne? Máš něco taktované? Pokud ano, hoď to na default. Jinak bych zkusil nastavit horší latenci paměti na CL6, teď tam má CL5.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- Georginek
- Nováček

-
Pameti sem projel Memtestem a Goldmemory vzdy uspesne....Taktovane mam procak, FSB, a GK. Jenze dela to i pri defaultech..........
- Mirek E.
- Začátečník

-
A co reinstal ovladačů karty? Stáhni aktuální WHQL ovladače přímo z nVidie.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
- Georginek
- Nováček

-
Jasne to uz jako prvni...Ostatne je to napsany v tom uvodu.......
- Sobo
- Středně pokročilý

Hra je originální? Patch 1.1 (nebo novější, pokud je) jsi aplikoval?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Georginek
- Nováček

-
To prave ze original neni. Privez sem si ji z Ameriky. Je to verze co se da sosnout tady u nas USA-mexiko, verze 1.0. Ten evropskej patch na ni nejde.
Jinak jsem ji pujcil dvema kamosum a tem jde normalne.....
Jinak jsem ji pujcil dvema kamosum a tem jde normalne.....
- Lateas
- Nováček

-
Mel jsem podobny problem (mozna stejny), tak jsem hodil patch 1.1 a od ty doby to vali paradne.
- MORFEUS
- Začátečník

Čau,tak jak jsi dopadl s reklamací té karty ?
Home PC CPU-Intel Core i5 750@4 Ghz, RAM-Corsair XMS3 (4X 2GB) 8 GB, 1600 Mhz DDR3, MB-MSI P55 - GD80@200 Mhz BCLK,VGA-GTX 460 2GB ,HDD-Seagate Baracuda 500 GB SATA-2
NoteBook Lenovo IdeaPad G780 Dark Metal
NoteBook Lenovo IdeaPad G780 Dark Metal