http://img65.imageshack.us/img65/1756/riddick.jpg
FW 185.85 FTW
Moderátoři: morke, Walker1134
- RADEONX800
- Začátečník

-
Re: FW 185.85 FTW
ne urcite neodchazi je to driverama na starejch to nedelalo a na tehlech whql to proste zlobi urcite se neprehrejva od ty doby co ji mam tak mam vetrak na 100% nastavenej nepotrebuju aby mne topila do 90 max mam tak kolem 75 mozna ani to ne uz newim a poznam artefakty co umnej sypat ramy
jo tady sem uploadnul image a tohle sou 100% ovladace
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
JA mam 185,81cky a prave k vuli tomu co tady postuje RADEONX800 jsem chtel nahodit novejsi ale asi si moc nepomuzu teda
u toho ridicka me to ale dela jen kdyz zapnu ten oclusion efekt ale zase mam propady fps jako blazen nekdy staci reset hry ale jindy ani to nepomuze, a je to docela sranda kdyz den predem jsem na stejnem miste mel 60fps a pak 20
zajimave ty ovladace vskutku
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- Trek
- Začátečník

Tyto ovladače jistě nejsou FTW ale něco ošklivého hnědého a smradlavého.
Musel jsem kvůli nim odinstalovat ovladače sí'tovek (od Nvidie lol), protože vytuhávačky systému. Ještě že jsem zvyklý, myslel bych si normálně, že odešla deska.
Musel jsem kvůli nim odinstalovat ovladače sí'tovek (od Nvidie lol), protože vytuhávačky systému. Ještě že jsem zvyklý, myslel bych si normálně, že odešla deska.
- Shit
- Odborník PCT

Dejme tomu, že drivery 185.85 více zatěžují grafický chip => víc grafika topí. Proto si spíš myslím, že se ti přehřívá SB na desce, což u NF desek je "zcela běžné".Trek píše:Musel jsem kvůli nim odinstalovat ovladače sí'tovek (od Nvidie lol), protože vytuhávačky systému.
Nemusí odejít, jen se možná přehřívá.Trek píše:myslel bych si normálně, že odešla deska.
- Trek
- Začátečník

Nemyslím si, že se něco přehříva Šite.
Mám na NB i SB vyměněnou pastu a jsou cool, natož že po odinstalaci se daly Microsoftí drivery a jede to a už to nevytuhává. Neřkuli 64-bit Vista je ok.
Ono i hlásily Visty, že se nějak vysíra ovladač ať tam zkontroluju toto i tamto, viděl jsem tuhle hlášku poprvé.
Ještě mě dost vadí, že nejede úplně RivaTuner, takže nemůžu taktit, aspoň nastavení ventilátoru funguje v RT.
----------
Yeah, stačí nastavit v RT ForceDriverVersion 18585 a už to jede.
Mám na NB i SB vyměněnou pastu a jsou cool, natož že po odinstalaci se daly Microsoftí drivery a jede to a už to nevytuhává. Neřkuli 64-bit Vista je ok.
Ono i hlásily Visty, že se nějak vysíra ovladač ať tam zkontroluju toto i tamto, viděl jsem tuhle hlášku poprvé.
Ještě mě dost vadí, že nejede úplně RivaTuner, takže nemůžu taktit, aspoň nastavení ventilátoru funguje v RT.
----------
Yeah, stačí nastavit v RT ForceDriverVersion 18585 a už to jede.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
S timhle ovladacem ve win 7 64 nefunguje ve hre crysis absolotne zadny filtrovani.Samozrejme mam zapnuty v ovladacich fixne 16AF ,ale hra neni filtrovana ani trilinearne a mozna ani ne bilinearne...
EDIT:Tak v crysi pri nastaveni maximalnich detailu v dx10 prej nefunguje AF.Omlouvam se za spatnou informaci.
Vse je teda v poradku.
EDIT:Tak v crysi pri nastaveni maximalnich detailu v dx10 prej nefunguje AF.Omlouvam se za spatnou informaci.
Vse je teda v poradku.