prehrievanie Athlonu 64
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Kazimies
- Nováček

-
prehrievanie Athlonu 64
Ahoj mam procak v pc Athlon 64 3800+ 2,4 Mhz ... a zrazu sa mi začal prehrievať, noramlne pozeram v biose na teplotu cpu a ta ide hore po pár minutách od štartu až na 65*c a vtedy sa pc vypne .. pozeral som chladič, vymenil teplovodivu pastu za taku striebornu .. a nič stále to robí .. . v biose som davál hodnoty load bios defaults, skúšal som ja performance defaults, či som náhodou ničo nepomenil keť som sa tam len tak hrabal ale aj tak to nepomohlo .... DPC vždy je tam neskutočne horúco ale aj chladič je horúci ... .. no a v defaults nastaveni my piše keť si dam záložku v biose pc health status že Vcore je 1,45V .. je to asi vysoké napätie??? alebo čo???
- Kazimies
- Nováček

-
Re: prehrievanie Athlonu 64
ako sa robi clear cmos, mam prehodiť jumpere na doske a zapnuť pc .. alebo stači prehodiť počkať a naspeť ho prepnuť tak ako má byť???
- OsirisII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stačí prehodiť, v žiadnom prípade nezapínaj pc keď máš prehodený jumper. Alebo vyber baterku na 5 minút.
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
- Kazimies
- Nováček

-
je v procesorovom svete vela 0.05 volta,? alebo 0,1 volta
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hodnota "hodne" je opravdu HODNE relativni...
ale odpoved na tvou otazku bude znit: je.
Nepises presne co za 3800+ mas, ale sundej napeti na 1.3 nebo 1.35V.
ale odpoved na tvou otazku bude znit: je.
Nepises presne co za 3800+ mas, ale sundej napeti na 1.3 nebo 1.35V.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com