odezva mysi a klavesnice?!?!

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Peteerek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

odezva mysi a klavesnice?!?!

Příspěvek od Peteerek »

ahoj lidi, mam problem a sem z toho fakt jelen.. Mel sem win XP a starsi grafiku, ted sem zmenil grafiku, system na Vista 64 a Ramky na lepsi. Muzu konecne hrat HIGH END hry s Direct X 10, ale odezva mysi a klavesnice je silena!! tak o pul sekundy pozdej to reaguje a je to psycho! zkousim to ignorovat ale uz me to stve... na netu nejak rady nenachazim.. neporadil by mi nekdo, pls??
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: odezva mysi a klavesnice?!?!

Příspěvek od xxsawer »

Chce to víc informací...
Máš to do USB nebo PS2 nebo bezdrátově blutooth?
Jaký máš vytížení procesoru když s tim hejbeš?
Mekni se jestli nemáš nějakej problém ve správci zařízení nebo prohlížeči událostí.
Taky bych se ujistil jestli máš správný ovladače pro vistu 64.
Jinak nevim nevim jestli ti vista 64 zvedne výkon :)
Peteerek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: odezva mysi a klavesnice?!?!

Příspěvek od Peteerek »

no tak asi nezdvihne no, ale mam ji kvuli direct x 10, kterej mi teda jako moc rozdil nepripada :D co sem videl srovnani na netu, bylo to o dost pusobivejsi, tady nevidim rozdil vubec. mys klavesnice sou PS 2. vzdy bezely vpoho. vsechno bezi uplne vpoho, odezva je pomala jen v novych hrach. Nekde sem vycetl, ze se nesmi v tehlech novych hrach davat V-sysnc, ze pry je to blbost. prislo mi, ze to s tim vubec nesouvisi. Ale vyzkousel sem to a najednou v menu se odezva absolutne opravila! pri hre to mozna jeste kratke zpomaleni ma ale zanedbatelne. Prijde mi to ale divny. Myslel sem, ze V-sync je zalezitos grafiky a ne odezvy periferii
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“