Po zapnutí a naběhnutí OS XP profi se během chvilky spojí s domácím wifi sítí a vše funguje. Problém nastane, když notebook "uspím" a pak zapnu, tak po naběhnutí "probuzení" nefunguje spojení s wifi sítí.
Notebook HP 6730 - problém s WIFI po probuzení ze spánku
Moderátor: Don
- scubadiver
- Nováček

-
Notebook HP 6730 - problém s WIFI po probuzení ze spánku
Zdravím vlastním notebook HP 6730s, konkrétně tento : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000LPA
Po zapnutí a naběhnutí OS XP profi se během chvilky spojí s domácím wifi sítí a vše funguje. Problém nastane, když notebook "uspím" a pak zapnu, tak po naběhnutí "probuzení" nefunguje spojení s wifi sítí.
Notebook musím restartovat a pak vše zase jede O.K.. Je to maličkost která mi otravuje a nepřišel jsem, jak ji odstranit.
XP jsou upraveny skrze N-lite a obsahují SP3 Poraďte prosím...Děkuji...p.s. jsem trochu více než běžný uživatel, tak případné rady trochu více polopaticky 
- nevidany
- Začátečník

-
Re: Notebook HP 6730 - problém s WIFI po probuzení ze spánku
Tohle je chyba biosu 
Tzn doporučuji kouknout jakou verzi biosu notebook obsahuje, popř. kouknout na nové biosy od HP zdali někde není tento problém zmíněn.
Tzn doporučuji kouknout jakou verzi biosu notebook obsahuje, popř. kouknout na nové biosy od HP zdali někde není tento problém zmíněn.
- george5545
- Začátečník

-
Re: Notebook HP 6730 - problém s WIFI po probuzení ze spánku
To je blbost s tím biosem, nainstaluj si software na WIFI od Broadcomu. Jmenuje se to Broadcom Wireless Utility a budeš mít po problému.
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.