Rozdíly v nouzovém režimu
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Rozdíly v nouzovém režimu
Nějak se mi porouchal jeden z notebooků v tom smyslu, že když za něj chytnu a chci jej zvednout, automaticky se zrestartuje. Na tom by asi nebylo nic až tak divného, jelikož se pravděpodobně tedy bude jednat o nějakou vadu vevnitř (už toho má dost za sebou). Co je ale divné je to, že to dělá pouze při normálně spuštěném systému Win XP Home a v nouzovém režimu to nedělá. V čem všem je tedy nouzák tak jiný, že dlabe na nějakou tu chybu a prostě to nezrestartuje?
Zkoušel jsem vypnout automatický restart při selhání, ale nepomohlo to.
Potřeboval bych tedy ten book dostat do stavu, kdy by i v normálním režimu kašlal na chybu a nerestartoval to.
Jak na to?
Zkoušel jsem vypnout automatický restart při selhání, ale nepomohlo to.
Potřeboval bych tedy ten book dostat do stavu, kdy by i v normálním režimu kašlal na chybu a nerestartoval to.
Jak na to?
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozdíly v nouzovém režimu
Zazil sem HPcko, kde se display vypinal pri jemnem dotyku za roh. Delalo to jen pri naistalovanych driverech od grafiky, bez nich to byla pohoda. Samo ze to byl HW problem.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- xxsawer
- Začátečník

-
Tezko rict, muze to byt treba nejaka cast nejakyho HW ktera se v nouzaku nepouziva protoze nebezi ovladac...treba neco na desce...
Jestli se ti to vyplati tak to hod do servisu...
Jestli se ti to vyplati tak to hod do servisu...
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jelikož jsem to už zkoušel i přeinstalovávat, tak to dělá s drivery i bez nich. Myslím že se to ani moc nevyplatí dávat do servisu, protože by to patrně bylo na výměnu základky, což je cena nového booku. Když jsem pooddělával spodní kryty, tak mi vypadl vyloženě nějaký odlomený distanční sloupek někde z vnitřností notebooku, který se časem asi procestoval až ke krytu pamětí. To bude právě ten důvod patrně, protože se to někde hýbe víc než by mělo.
V nouzovém režimu asi nejede grafika jako jedna z mála věcí bych řekl, protože síťovky a další věci frčet mohou. Dost možná top tedy bude právě tam.
V nouzovém režimu asi nejede grafika jako jedna z mála věcí bych řekl, protože síťovky a další věci frčet mohou. Dost možná top tedy bude právě tam.
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
Mel jsem neco podobneho a dal jsem cely notebook do servisu.
Rekli mi, ze mam nalomenou desku a ze proste kdyz se na ten notebook nedotknu, tak jede.
Ale jinak se jej dotknu v pravem hornim rohu, tak papa lala.
Rekli mi, ze mam nalomenou desku a ze proste kdyz se na ten notebook nedotknu, tak jede.
Ale jinak se jej dotknu v pravem hornim rohu, tak papa lala.
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, to bude to samé, už jsem jeden takový book jednou taky řešil, jenže tam to šlo uplatnit přes reklamaci ( i když by to vůbec nemuseli uznat, ale šlo to). Tady už se reklamace neuplatní, takže to že je tam hw chyba patrně řešit nebudu (jak říkám, deska by patrně mnohonásobně přesahovala jeho současnou zbytkovou cenu). Spíše jde o to jak jet v co možná nejnormálnějším režimu s možností vypnutí daných částí tak jako to dělá nouzák.
- smoula
- Mírně pokročilý

Mě se stávala podobná věc po tom co jsem nainstaloval na notes nový ovladače od Intelu.