Moje sestava, kterou už mám skoro rok se skládá z:
CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ 3GHz
GPU: ATI Sapphire HD3650 512MB DDR2
MB: ASUS M2N-VM HDMI - nForce 630a
RAM: 2x1GB Kingston 800MHz DDR2
HDD: Samsung T166S 320GB
Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W
Monitor: 17" LG Studioworks 77M (normální CRT)
Všechno jelo parádně, žádný problémy, všechno fachalo tak, jak mělo. Před dvěma měsící se však stalo to, že po zapnutí počítače monitor blikal, jako kdyby byl na místo defaultních 85Hz nahozen na 60Hz, tak sem ho chtěl nahodit zase na 85Hz, jenže místo klasického dvousekundového intervalu mezi přepnutím monitor jen bliknul a stále blikal, prostě nešel nahodit na frekvenci, kdy by neblikal. Po marném snažení sem přeinstaloval OS, blikat přestal, tak sem to nechal být a jelo to dál. Před dvěma týdny se to stalo znova po tom, co sem z (vypnutého) PC vyndal grafickou kartu abych se na něco podíval, zase sem jí tam dal a monitor zase blikal, zase sem s tim zápasil, pak sem si pohrál s konektorama, utáhnul to, zapnul PC a jelo to, tak sem to zase nechal být a jelo to dál. Před týdnem sem musel reinstalovat OS kvůli problému se zvukem - zvuk se vyřešil, ale po reinstalu začal moitor zase blikat. Úplně ten samej problém, zkoušel jsem všechno, ale nic nezabralo, vyndal sem kartu, utahoval konektory, reinstaloval ovladače a i sem znova reinstaloval OS, ale nepomohlo to. Pak mě napadlo zapojit monitor do integrovaný grafiky nVidia GeForce 7050 PV, tak sem vyndal původní kartu ATI, zapojil, nainstaloval ovladače, restartoval a jede to bez blikání
Budu vděčný za každou radu!