kde sehnat Motiv XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Fredy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kde sehnat Motiv XP
po reinstalu Windows XP professional XP SP2 tam nemam ten obycejnej XP motiv je tam pouze klasickej (Win 95, 98...) n netu ho nemuzu nikde najit.. tak pomocte
- zombux
- Odborník PCT

- Fredy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: kde sehnat Motiv XP
vetsinou po tem instalaci tam snad sou jenom dva klasickej (takovej jakej byl na Win98) a nebo zakladni v XPa ten tam ted nemam tak se cumim na ten starej a to mi vadi. Edit. jinak recenu chcu listu a okna jak maj bejt v XP a ne jak byly v 98 a tak
- Skim
- Začátečník

-
Zdravím, vidíš, já (respektive mé "věkem unavné očiFredy píše:po reinstalu Windows XP professional XP SP2 tam nemam ten obycejnej XP motiv je tam pouze klasickej (Win 95, 98...) n netu ho nemuzu nikde najit.. tak pomocte
Tak ať se zadaří
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- Fredy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dik za pokus ale tohle bych taky zvladl jenze tam neni nic jinyho na vyber nez Klasicke nastaveni:)
- Skim
- Začátečník

-
V pohodě, alespoň jsme vyloučili první možnost, jestli znáš House, tak se vždycky má začínat tím nejsnazším,
což bylo v tomto případě toto.
Ale k věci - Pokud zadáš Ovládací Panely - systém - Upřesnit - Výkon - nastavení - Vizuální efekty - Optimalizovat Pro vzhled (případně "systém Windows zvolí nejvhodnější nastavení pro tento počítač"), tak to udělá co, změní se alespoň něco?
Poslední, co mě napadá je, že by to instalační CD bylo ořezané nlitem, přičemž ty vzhledy by byly zakázány natvrdo (jednu takovou upravenou instalačku taky mám), ale o tom by ses předpokládám zmínil, takže tady na 99.9% zakopán pes nebude.
A poslední že je zakázán běh služby která má tu podporu audiovizuálních motivů na starosti, kam spadá i ten dynamický vzhled.
Matně si vzpomínám na System active desktop, ale je možné že se mýlím... a hlavně to bylo nejspíš ještě ve W98..
což bylo v tomto případě toto.
Ale k věci - Pokud zadáš Ovládací Panely - systém - Upřesnit - Výkon - nastavení - Vizuální efekty - Optimalizovat Pro vzhled (případně "systém Windows zvolí nejvhodnější nastavení pro tento počítač"), tak to udělá co, změní se alespoň něco?
Poslední, co mě napadá je, že by to instalační CD bylo ořezané nlitem, přičemž ty vzhledy by byly zakázány natvrdo (jednu takovou upravenou instalačku taky mám), ale o tom by ses předpokládám zmínil, takže tady na 99.9% zakopán pes nebude.
A poslední že je zakázán běh služby která má tu podporu audiovizuálních motivů na starosti, kam spadá i ten dynamický vzhled.
Matně si vzpomínám na System active desktop, ale je možné že se mýlím... a hlavně to bylo nejspíš ještě ve W98..
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- NEONET
- Středně pokročilý

http://www.slunecnice.cz/sw/royale-theme-for-win-xp/ zkus si to tam narvat a pak rekni, jestli se ti pridalo do vyberu
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Fredy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Optimilizováno pro vzhled mam a nic ale stahl jsem si ten royale motiv z te slunecnic a asi ho tam nehcam tak za nej dik. A ten windows sem neistaloval ja ani sem ho nemel v ruce takze klidne mohl byt orezanej.
- NEONET
- Středně pokročilý

tak to bude tim 
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64