Jak nelze ukončit příkazový řádek?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Soukros
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak nelze ukončit příkazový řádek?
Prosím Vás o radu, zda jde nějak v registrech upravit hodnotu, tak aby nešel zavřít příkazový řádek který si nechám zapnout v Runu při spuštění. Předem díky
- xxsawer
- Začátečník

-
Re: Jak nelze ukončit příkazový řádek?
To těžko...pochybuju, že by nějaký nastavení registrů mohlo zabránit tomu aby šla sestřelit nějaká aplikace
- Soukros
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak a není tedy aspoň nějaký program něco prostě jako třeba switchoff atd.. je jich spousta na vypínání pc který běží na pozadí a jakoby vidí činnost druhého programu a když program ukončím tak aby ten switchoff vypl pc? Prolízal jsem googl a nějaké stránky se softwary ale neuspěl jsem nepoužíváš něco takového nebo jde to vůbec?
- VasekB
- Začátečník

-
nepochopil jsem problem.. kdyz das do StartUp \ cmd , tak se ti otevre CMD-prikazovy radek.. ale ten se sam od sebe nezavre ?!? a aby nesel zavirit pomoci Close nebo Exit k nicemu nevede, vsechno musi jit zavrit
v druhem pises o tom ze kdyz ten CMD zavres, tak aby se vypnulo PC.. to udelat jde, jen mi unika smysl
v druhem pises o tom ze kdyz ten CMD zavres, tak aby se vypnulo PC.. to udelat jde, jen mi unika smysl
- Soukros
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vsechno ne pres upravy exploreru mam treba zakazane aby sly zavirat obyčejné složky nebo internet explorer ale nefunguje to na cmd. Prostě ta příkazová řádka musí pořád běžet, ale může se stát, že by ji někdo vypl a to nechci. Co potřebuji:
Poběží mi jeden program který má běžet po celou dobu činnosti na pc. Jakmile skončím práci tento program ukončím a chci aby se mě vypnul pc. Nevím jak to co nejjednodušeji udělat možná to vymýšlím moc složitě jak se řiká na zuby přes prdel ale fakt nevím jak to jednodušeji udělat. Díky za rady
Toť vše.
Poběží mi jeden program který má běžet po celou dobu činnosti na pc. Jakmile skončím práci tento program ukončím a chci aby se mě vypnul pc. Nevím jak to co nejjednodušeji udělat možná to vymýšlím moc složitě jak se řiká na zuby přes prdel ale fakt nevím jak to jednodušeji udělat. Díky za rady
Toť vše.
- xxsawer
- Začátečník

-
Tak to je jednoduchý...žádnym nastavenim v registrech to neuděláš...
Mimochodem jestli si správně pamatuju tak posledně si chtěl dusit svoji účetní aby nemohla ani na net nebo kdoví co ještě
takže s tímhle ti pomáhat nebudu, kdoví koho tam zas plánuješ dusit 
Mimochodem jestli si správně pamatuju tak posledně si chtěl dusit svoji účetní aby nemohla ani na net nebo kdoví co ještě
- NEONET
- Středně pokročilý

xxsawer:
no u nas ve firme, kde jsem delal, byla ucetni tak zamestnana, ze furt sedela na ICQ a kecalam zacla delat az kdyz ji horelo za patama (jak se rika)
a jina pani, ta stale byla na chatu lide...
uz jsem z toho byl nanervy
no u nas ve firme, kde jsem delal, byla ucetni tak zamestnana, ze furt sedela na ICQ a kecalam zacla delat az kdyz ji horelo za patama (jak se rika)
a jina pani, ta stale byla na chatu lide...
uz jsem z toho byl nanervy
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Briketa
- Začátečník

-
Udělej nového uživatele a do jeho startovního scriptu dej program, který chceš spustit. Jakmile uteče z programu, tak ho Windows odhlásí. Takhle jsme omezovali naše všetečné uživatele.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
- zombux
- Odborník PCT

to můžeš rovnou nahradit v shellu explorer tím programem (třeba účetnictví). pokud to je lama, nespustí nic navíc protože nemá ikonky ani menu - ale to asi nebude tenhle případ.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Soukros
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
xxsawer to byl jenom příklad sakra je mi 22 let a žádnou účetní nemám.
Briketa to zní super ale nemám páru jak to udělat a jde místo odhlášení tu stanici vypnout?
zombux shell měnit nechci
Briketa to zní super ale nemám páru jak to udělat a jde místo odhlášení tu stanici vypnout?
zombux shell měnit nechci
- Briketa
- Začátečník

-
Ještě se zkus podívat na produkt Microsoft Steady State
http://www.microsoft.com/windows/produc ... fault.mspx
Nasazoval jsem ho v jedné internetové kavárně, abychom ochránili počítače před nenechyvými uživateli. Konkrétním uživatelům můžeš omezit jejich spouštěné programy.
http://www.microsoft.com/windows/produc ... fault.mspx
Nasazoval jsem ho v jedné internetové kavárně, abychom ochránili počítače před nenechyvými uživateli. Konkrétním uživatelům můžeš omezit jejich spouštěné programy.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
- Soukros
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nastavení a omezení mám už vyřešené potřebuji jenom ten program spustit a po jeho ukončení vypnout pc.
- VasekB
- Začátečník

-
zdalipak mate v kavarne legalni windows, to jest povoleni provozu win primo od M$ ? ;o)Briketa píše:Nasazoval jsem ho v jedné internetové kavárně, abychom ochránili počítače před nenechyvými uživateli.
Soukros> uz jsem ti jednou psal, jak se to da udelat...
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=37&t=139672
- Soukros
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš to školení tak jedu 6 a 11 června ale to pořád neřeší můj problém.
- xxsawer
- Začátečník

-
On myslel tu účetní, co jí tam takhle drtíšSoukros píše:Jestli myslíš to školení tak jedu 6 a 11 června ale to pořád neřeší můj problém.
- Soukros
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kua chlapy
nemám žádnou účetní a 22 mi bylo minulý týden ve čtvrtek
radši mi poraďte ať to do čtvrtka stihnu i aplikovat.
- VasekB
- Začátečník

-
Soukros> uz jsem ti jednou psal, jak se to da udelat...
viewtopic.php?f=37&t=139672
viewtopic.php?f=37&t=139672
- Soukros
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vyřešeno, přes windowsovské politiky.