Vyber klavesnice(hry,surfovanie,...)

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vyber klavesnice(hry,surfovanie,...)

Příspěvek od yNo »

Zdravim, hladam idealnu klavesnicu... cenove rozhranie nie je...
zvazoval som tieto:
Saitek cyborg keyboard
logitech G 19 US ( alebo nma nu pockat?)
nejaku razerku?
aleboo poradte,tad vypocujem aj skusenosti...
ide mi hlavne o kvalitu podsvietenia klaves,tichost klavesnice a samozrejme aj dobry design nech sa za nu nehanbim:)
Nothin´
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Vyber klavesnice(hry,surfovanie,...)

Příspěvek od Ryck »

Mno Logitech G19 bych nebral ani kdyby mi za to platili (kdyz uz starou modrou g15, pro vysvetleni, chlubi se to displayem - nevyuzitelne, maximalne na sledovani teplot soucastek, taky programovatelnymi klavesami a pritom to nema sirku wsad... G15 ale uz neni k sehnani - stara modra), Saitek cyborg keyboard jsem videl jen v obchode a pokud mas rad sci-fi, je to fakt stylovka, ale vyuzitelnost nedokazu posoudit. Razer mas 2 (sice jsou celkem 4, ale 3 jsou varianty jedne) a to Tarantula -> bez podsviceni, jen s pridavnou lampickou; Lycosa ->vrele doporucuji, sam ji pouzivam a je stylova, ma vsechny atributy co jste spominal.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyber klavesnice(hry,surfovanie,...)

Příspěvek od yNo »

este som dostal napad na roccat keyboard ,budem rad ak vsetci uzivatelia co maju tieto klavesnice napisu nestranny nazor:)
Nothin´
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“