Trhání filmu v power dvd
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Trhání filmu v power dvd
Dobrý den, má zvláštní problém při přehrávání DVD filmů v power dvd (verze 7.3 ultra).
Tuto verzi používám už dlouho na win xp pro. Dal jsem jí taky na můj NB, kde jsou visty ultimate 32b. Vše funguje OK.
Teď jsem ale na PC, kde jsem měl XP zformátoval disk a udělal čistou instalaci vist ultimate. Používám stejný power dvd i codec pack all in 1, jako na mém NB.
Když však chci přehrát z dvd film, tak se mi přehrávání power dvd trhá (několik sekund to jde, pak trh a zase...). Při tom trhnutí taky přestane číst mechanika (přestane blikat led).
Když však film překopíruju na pevný disk, tak je to OK.
Zkusil jsem přehrát dvd v jiných programech (WMP 11 a Nero Showtime) a tam to jde OK.Zkusil jsem také přeinstalovat Power DVD a nic.
Co s tím?
Děkuji za odpověď!
Tuto verzi používám už dlouho na win xp pro. Dal jsem jí taky na můj NB, kde jsou visty ultimate 32b. Vše funguje OK.
Teď jsem ale na PC, kde jsem měl XP zformátoval disk a udělal čistou instalaci vist ultimate. Používám stejný power dvd i codec pack all in 1, jako na mém NB.
Když však chci přehrát z dvd film, tak se mi přehrávání power dvd trhá (několik sekund to jde, pak trh a zase...). Při tom trhnutí taky přestane číst mechanika (přestane blikat led).
Když však film překopíruju na pevný disk, tak je to OK.
Zkusil jsem přehrát dvd v jiných programech (WMP 11 a Nero Showtime) a tam to jde OK.Zkusil jsem také přeinstalovat Power DVD a nic.
Co s tím?
Děkuji za odpověď!
- Lojza
- Začátečník

Re: Trhání filmu v power dvd
Není v nastavení PowerDVD možnost nějakého urychlení čtení, např. DMA mód zap.?
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem o tom přemýšlel, ale nikde to tam není. 
Ještě zkusím přeinstalovat kodeky...
Ještě zkusím přeinstalovat kodeky...
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
A teď jsem zjistil, že trhání se koná pouze když mám film přes celou obrazovku. Když to hodím do okna, tak je to ok.
- Surgical
- Začátečník

-
Cyberlink PowerDVD verzí nižších než 8 působí občas na Vistách potíže....nebyly pro ně primárně určeny. Aktuální verze je BTW již 9 a funguje bezchybně.
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Ok, zkusím. Taky mě to totiž napadlo, ale pak jsem to vyloučil, protože na NB s vistou to funguje.... Napíšu, jak to dopadlo...
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak instalace PW9 pomohla. Už se to neseká. Ale PW9 vypadá strašně přeplácaně a spouští se pomaleji... Možná zkusím 8čku.
Každopádně děkuji za pomoc!
Každopádně děkuji za pomoc!