Posílání souborů ICQ,QIP vše

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
vinsroman
Nováček
Nováček

Posílání souborů ICQ,QIP vše

Příspěvek od vinsroman »

Ahoj
Mám takový problém, a to takový že když chci poslat soubor z qipa na jakéhokoliv klienta tak mi můj klient spadne, jakoby připojení. Myslel jsem, že to je nějakým špatným qipem ale spadne i ICQ. Nevím čím by to mohlo být. Používám smartsecurity 4 ale i nepomohlo ani úplné vypnutí. Stejně tak firewall windows. Používám Win Vista, připojení O2 adsl (napadlo mě jestli to není konfigurací routeru ale kamarád posílá soubory v pořádku) a víc nevím co bych řekl. Snad jen že přijímat soubory jde bez problémů.
Díky, doufám že někdo budete vědět! :?
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Posílání souborů ICQ,QIP vše

Příspěvek od xxsawer »

No tak posilani souboru pres icq je p2p takze jestli nemas verejnou ip a prijemce taky ne tak nic neposles...
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Neřekl jsi blbost, ja mam statickou ip, kamos taky a posilani neni problem.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

ICQ protokol by měl umět posílat přes proxynu s veřejnou IP, tam bych problém neviděl. I mě to funguje a veřejnou nemám.

Spíš bych to opravdu viděl někde na nastavení routeru.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mám pocit že QIP na rozdíl od dalších ICQ klientů všechno posílá přes svoje proxy někde v rusku, nebo ne?
ignorelist: kremrole a dezoláti
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

arxeiss píše:Neřekl jsi blbost, ja mam statickou ip, kamos taky a posilani neni problem.
Tak statická a dynamická IP je něco jinýho než veřejná a privátní...

Do teď sem měl za to, že officialni ICQ klient navazuje vzdycky p2p pripojeni takže by to fakt nemělo jít, ale je fak, že jestli to láduje qip přes nějakou svoji proxynu tak to fungovat může...
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“