Update news píše:Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables
...
Team fortress 2
Moderátor: Baneshee
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Team fortress 2
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- beardie
- Středně pokročilý

- bubanek
- Středně pokročilý

Špatná cesta, ale pořád lepší než random drop.
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Konečně! Dnes jsem se připojil a hůrá mám všechny nový zbraně. Ani to nebolelo. Doufám že to zase neaktivují.

- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
neaktivuji ? co by zase meli neaktivovat ..to sem nako nepobral ...dit sou aktivovany milestones i drop system zaroven
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha
to jsem nevěděl. No aspoň že tak. Ty čepice atd by mohli dávat za určitý počet splněných archivmentů.

- Maranov
- Mírně pokročilý

Zdarec pánové, něco bych tu pro vás měl...
Finální verze prográmku, který jsem původně vyvíjel jako školní práci.

TF2Stats
Neoficiální pomůcka pro hráče Team Fortress, která jim dovoluje prohlížet své statistiky a zkoumat jejich vývoj a historii.

Program umožňuje zobrazení statistik ve formátu grafů i tabulek, v závislosti k jedné třídě nebo pro věechny třídy zároveň. Při každém spuštění jsou statistiky zaznamenány, a později je z nich vytvářena historie, která umožňuje sledovat vývoj jakéhokoliv parametru. Hráč může vytvořit jakýkoliv poměr (např. získané body za kolo, počet zabitých nepřátel na jednu smrt (KPD),...) a prohlížet hodnoty jednotlivých tříd, součtu všech nebo jeho vývoj.

Program je možné lokalizovat do libovolného jazyka a upravovat jeho vzhled skiny.

Pro modifikaci, nebo přidání, jazyků, upravte soubor "local.txt" v adresáři programu, podle návodu v něm. Pro změnu skinu, spusťte "Ice Design" nebo "Steam Design" z menu Start, nebo upravte soubor "TF2Stats.exe.config" v adresáři programu ručně.
Have fun!
DOWNLOAD
Program vyžaduje Microsoft .NET Framework 2.0, pokud jej ještě nemáte.
Finální verze prográmku, který jsem původně vyvíjel jako školní práci.

TF2Stats
Neoficiální pomůcka pro hráče Team Fortress, která jim dovoluje prohlížet své statistiky a zkoumat jejich vývoj a historii.

Program umožňuje zobrazení statistik ve formátu grafů i tabulek, v závislosti k jedné třídě nebo pro věechny třídy zároveň. Při každém spuštění jsou statistiky zaznamenány, a později je z nich vytvářena historie, která umožňuje sledovat vývoj jakéhokoliv parametru. Hráč může vytvořit jakýkoliv poměr (např. získané body za kolo, počet zabitých nepřátel na jednu smrt (KPD),...) a prohlížet hodnoty jednotlivých tříd, součtu všech nebo jeho vývoj.

Program je možné lokalizovat do libovolného jazyka a upravovat jeho vzhled skiny.

Pro modifikaci, nebo přidání, jazyků, upravte soubor "local.txt" v adresáři programu, podle návodu v něm. Pro změnu skinu, spusťte "Ice Design" nebo "Steam Design" z menu Start, nebo upravte soubor "TF2Stats.exe.config" v adresáři programu ručně.
Have fun!
DOWNLOAD
Program vyžaduje Microsoft .NET Framework 2.0, pokud jej ještě nemáte.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- Wakizashi
- Začátečník

No s TF2 jsem začal před necelým týdnem, mám tam tak 10 hodin a dostal jsem akorát luk pro snipera. Jo a pak nějaký zlatý hodinky pro Spye.H.o.m.i.e. píše:To je teda úžasný. Schválně dělám archivmenty abych měl nový zbraně a ono nic. Dělají z té hry pěknou sra**u. Doufám že si to brzo uvědomí a zruší to. Rozhodně nehodlám kvůli nové zbrani hrát 5 hodin jak magor. Jóóó to byly doby bez updatů na postavy, to se hrálo parádně ale teď už je to o ničem.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
- Spetsnaz
- Začátečník

Taky jsem začal hrát. Našel jsem : Luk , Sendvič a Ambassadora pro Spy. Ve hře dostávám taky dost na frak. Ale pořád nevím za koho mám hrát. nemůžu se rozhodnout ty postavy mě přijdou zvláštní
Nechtěl by jste si někdo zahrát?
- Wakizashi
- Začátečník

Ahoj, když mi napíšeš nickname, tak si Tě rád přidám do přátel a určitě si můžeme zahrát.Spetsnaz píše:Taky jsem začal hrát. Našel jsem : Luk , Sendvič a Ambassadora pro Spy. Ve hře dostávám taky dost na frak. Ale pořád nevím za koho mám hrát. nemůžu se rozhodnout ty postavy mě přijdou zvláštníNechtěl by jste si někdo zahrát?
Já si vybírám podle toho, s kým mi to v dané mapě jde. Ale většinou je to Sniper, Heavy, eventuelně Spy, s kterým mi to moc nejde, a ráno jsem si dal i Medica s kterým mě to taky bavilo.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
- Spetsnaz
- Začátečník

Ahoj ten tvuj Nick mě to do Friends nešlo přidat.
Můj je :
LepesCZ
Já často hraju za Snipera nebo za Pyra ale hraju také s jinými když na to přijde.Máš ICQ?
EDIT: Tak už tě tam mám
Můj je :
LepesCZ
Já často hraju za Snipera nebo za Pyra ale hraju také s jinými když na to přijde.Máš ICQ?
- Wakizashi
- Začátečník

237079099, klidně napiš. Ozvu seSpetsnaz píše:Ahoj ten tvuj Nick mě to do Friends nešlo přidat.
Můj je :
LepesCZ
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejvíc srandy je za spye, heavyho, demomana a snipera.
Akorát teda hrát za spye proti lame týmu je lehké, ale proti opravdovým hráčům to umí leda bubanek
.
PS: Achievement Pyromancer (Do 1 million fire damage) u Pyra se mi povedl splnit po 33 nahraných hodinách za pyra celkem.
Akorát teda hrát za spye proti lame týmu je lehké, ale proti opravdovým hráčům to umí leda bubanek
PS: Achievement Pyromancer (Do 1 million fire damage) u Pyra se mi povedl splnit po 33 nahraných hodinách za pyra celkem.
- bubanek
- Středně pokročilý

Confirmed. Za spye mám 100+ hodinOndraSter píše:Akorát teda hrát za spye proti lame týmu je lehké, ale proti opravdovým hráčům to umí leda bubanek.
- Woyta
- Středně pokročilý

Kazda klasa ma neco do sebe.
I pyro pekne zatopi souperum.
parkrat se mi povedlo ze zadu upalit cely tym
To se pak postupuje.
Pro me idealni postava.
klikat moc nemuzu, protoze me ten prst zivi.
Presnej taky moc nejsem ale plamenometu to je jedno
A protoze, se neumim schovavat, tak jen pribehnu, udelam zmatek a zbytek at domlati tym.
I pyro pekne zatopi souperum.
parkrat se mi povedlo ze zadu upalit cely tym
To se pak postupuje.
Pro me idealni postava.
klikat moc nemuzu, protoze me ten prst zivi.
Presnej taky moc nejsem ale plamenometu to je jedno
A protoze, se neumim schovavat, tak jen pribehnu, udelam zmatek a zbytek at domlati tym.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- bubanek
- Středně pokročilý

Říkám, Pyro je klasa pro lidi, co neumí mířit
Pak kdy si vezmeš Backburner tak zezadu sundáš cokoli.
Pyro je dobrej, moje oblíbená taktika:
Flare -> Compression blast -> ve vzduchu rozseknou sekyrkou
Pak kdy si vezmeš Backburner tak zezadu sundáš cokoli.
Pyro je dobrej, moje oblíbená taktika:
Flare -> Compression blast -> ve vzduchu rozseknou sekyrkou
- Woyta
- Středně pokročilý

Ja chodim s backburnerem a brokarnou.
Vzdy si najdu nejakou cestu jak se dostat za nepritele a brokama si kryju ustup. Vyhodou je to, ze mam aspon neco co funguje pod vodou na dalku.
Compression blast je dobrej na sentry, sticky a rakety ale ja uprednostnuju rychlou likvidaci.
Akorat me nastvali, ze nebylo Meet the video pri updatu.
Je ale fakt, ze vymyslet neco pro Pyra asi bude prdel.
Vzdy si najdu nejakou cestu jak se dostat za nepritele a brokama si kryju ustup. Vyhodou je to, ze mam aspon neco co funguje pod vodou na dalku.
Compression blast je dobrej na sentry, sticky a rakety ale ja uprednostnuju rychlou likvidaci.
Akorat me nastvali, ze nebylo Meet the video pri updatu.
Je ale fakt, ze vymyslet neco pro Pyra asi bude prdel.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- bubanek
- Středně pokročilý

- Spetsnaz
- Začátečník

Tak jsem začal hrát za Pyro . A musím říct že je to dost dobrá postava ale je docela dost potřeba mít poblíž Medika při útoku. Jsem zvědavej kdy najdu ten Vylepšenej plamenomet. Nevíte na čem to nacházení předmětů závisí?