interní USB FDD

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ROOOM
Nováček
Nováček

interní USB FDD

Příspěvek od ROOOM »

Ahoj,

nema nekdo napad na interni USB FDD mechaniku? Potrebuji ji do Dell Vostro 220, ktery nema na MB konektor pro FDD :sad:

A nechapu proc kdyz muzou delat externi FDD na USB proc to nepridelaj na usbe konektor do MB ke kalsicke flopyne :?:

PCI radic s konektorem pro FDD jsem take nenasel ...

Diky ...

PS: neptejte se prosim jestli je v dnesni dobe disketovka nutna 8-) ... na tomhle miste proste je :x
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: interní USB FDD

Příspěvek od xxsawer »

No jo, kompy od Dellu brrrr...
Sorry ale taky nevim :(
KunNy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KunNy »

Jako jedno z dalších řešení bych viděl USB řadič do PCI sběrnice s interním USB výstupem - jeden jsem měl nedávno v ruce, 4 x USB vzadu a 1 x uvnitř PC. Název po mě nechtěj, tuším že to byl nějáký Kouwell
HTPC:Core i5 3570K @ 4.5Ghz (1.30V) + ASUS V GENE + 8 GB OCZ Platinum 1866Mhz + MSI Geforce GTX 580 + Samsung F3 1TB + DVD-RW + Chieftec CFT-560A12C + 3R System HT-1100 + watercooling (Cawedog ZOUY + TOKRA + fullcover GPU, 360mm rad, Eheim HPPS + Innovatek AGB)
ROOOM
Nováček
Nováček

Příspěvek od ROOOM »

KunNy píše:Jako jedno z dalších řešení bych viděl USB řadič do PCI sběrnice s interním USB výstupem - jeden jsem měl nedávno v ruce, 4 x USB vzadu a 1 x uvnitř PC. Název po mě nechtěj, tuším že to byl nějáký Kouwell

tojo ten znam ... ale jak pridelam externi mechaniku dovnitr bedny ... rozmer nesedi a jeste nema ze stran diry na sroubky :x

proste sem smutnej z toho jaky kraviny (ohrivace kavy apod.) se na USB vyrabej a tohle ne :twisted:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

já bych to postavil jinak - je ta floppyna opravdu tak důležitá že bez ní nemůžeš existovat?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“