Genius SW-HF 5.1 6000 vs. Redstar RS-502
Moderátor: CageJ
- crash40
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Genius SW-HF 5.1 6000 vs. Redstar RS-502
cau lidi méte někdo s těmito repro zkušenosti.... a které by ste mi doporučili
Intel E7300 2,66Ghz 3MB ASUS P5Q-PRO Kingstone 4GB 800Mhz CL5 GK HD 4850 512MB
Samsung sainpoint F1 320GB enermax 525W.. Vista Home premium 64bit
Samsung sainpoint F1 320GB enermax 525W.. Vista Home premium 64bit
- Zub
- Začátečník

-
Re: Genius SW-HF 5.1 6000 vs. Redstar RS-502
kámo najed si na czc.cz, vyber si ty bedničky a přečti si pod nima v dizkuzi mnoho podstatných věcí.
kolega má Genius a ten zvuk je doopravdy lahoda ale mají jednu velkou nevýhodu, subwoofer, na kterým se nastavuje celková hlasitost, hlasitost basů, vyvážení mezi předními a zadními reproduktory nemá pamět! takže při přechodu do stand-by modu se všechno uložený anuluje! první týden to přežijes stále nastavovat suround a basy, ale po měsíci budš genius proklínat. Natož když jsou bedny ve stand-by tak hučí jak elektrárna že se u nich nedá pomalu ani usnout.
jak hrají redstary to nevím, bude to nejspíš něco podobného - u těchto beden je ale poruchovost 45% dle czc, to znamená, že každý druhý kdo si toto repro koupí s nim jde na reklamaci! ty čísla jsou až k nevíře.
jestli ti mužu poradit, tak chvilku pošetři na tohle, to je jiná liga http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29679
kolega má Genius a ten zvuk je doopravdy lahoda ale mají jednu velkou nevýhodu, subwoofer, na kterým se nastavuje celková hlasitost, hlasitost basů, vyvážení mezi předními a zadními reproduktory nemá pamět! takže při přechodu do stand-by modu se všechno uložený anuluje! první týden to přežijes stále nastavovat suround a basy, ale po měsíci budš genius proklínat. Natož když jsou bedny ve stand-by tak hučí jak elektrárna že se u nich nedá pomalu ani usnout.
jak hrají redstary to nevím, bude to nejspíš něco podobného - u těchto beden je ale poruchovost 45% dle czc, to znamená, že každý druhý kdo si toto repro koupí s nim jde na reklamaci! ty čísla jsou až k nevíře.
jestli ti mužu poradit, tak chvilku pošetři na tohle, to je jiná liga http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29679
- crashPC
- Mírně pokročilý

Tu poslední větu s odkazem bych podtrhnul pětkrát...
Redstar to jsou naleštěný, nafintěný plečky.
Genius už sice není tak naleštěnej a předraženej vzhledem k tomu co opravdu uvnitř je, ale pořád to stojí za prd.
Logitech už do svých dražších beden dává opravdu použitelný a kvalitnější věci, jen na tom sladění jednotlivejch komponent by chtělo zapracovat. Dokonalý to ale nebude nikdy...
Redstar to jsou naleštěný, nafintěný plečky.
Genius už sice není tak naleštěnej a předraženej vzhledem k tomu co opravdu uvnitř je, ale pořád to stojí za prd.
Logitech už do svých dražších beden dává opravdu použitelný a kvalitnější věci, jen na tom sladění jednotlivejch komponent by chtělo zapracovat. Dokonalý to ale nebude nikdy...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Jarda.Omacka
-
Já mám ososbně doma tyhle: http://www.alza.cz/reproduktory-creativ ... d60738.htm
kupoval jsem je proto, že mám rád značku creative, a halvně kvuli designu a čistému zvuku, a jsem naprosto spokojen, doporučuji
kupoval jsem je proto, že mám rád značku creative, a halvně kvuli designu a čistému zvuku, a jsem naprosto spokojen, doporučuji
- Fox_25
- Začátečník

-
CrashPC má pravdu, RedStar není nic jiného než naleštěný prd a ještě k tomu drahý. Genius trochu lepší ale stále to není ono. Pokud chceš opravdu poslouchat hudbu vem ten logitech, u nich je cena alespoň trochu úměrná kvalitě.
Pro Zuba>Ten Genius má hlavně jako nevýhodu kvalitu zvuku.
- NEONET
- Středně pokročilý

Fox_25 ty logitechy urcite nepodaji takove stredy jako geniusy, osobne mam geniusy 5005 a "jsem spokojen"
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Zub
- Začátečník

-
kdeže, HT 5.1 ve dřevě hrajou lahodně, to je naopak jejich výhoda. Já mám doma tu uplně první serii, pak tu nejnovější serii co má pořešený subwoofer, která konečně basuje a neduní.Fox_25 píše:.
Pak mam možnost srovnání s creative inspire 5300, tyhle bedničky byly docela tragický.
A nakonec Logitech Z4, nato, že jsou to 2.1 tak tato soupravička má dokonce poslouchatelný středy, což ty předešlé bedny nemají.
Ale kolem těch 2 tisíc jsou HT 5.1 naprosto jasná volba, díky těm dřevěným bednám nezkreslují zvuk ani když ho trochu víc zesílíte, podmínkou je tady aspon trochu lepší zvukovka a hlavně NEZAPÍNAT Ekvalizér, ten SW to je pohřeb zvukového projevu za bílého dne.
- Fox_25
- Začátečník

-
No nevím, asi jsem už moc zmlsaný. Otec je má připojené k DVD přehrávači který má i SACD a moc mě neoslovily. jediné co hrálo OK byly výšky. Basy měly jedno pásmo přebasované a hlas zněl slitě s nástroji. Když jsem je zkoušel na PC kde mám X-Fi Fatality XtremeGamer tak zvuk byl stejný o malinko lepší než u DVD. Když jsem připojil tpět zesilovač technicsA700mk3 a třípásmové repro bylo to hned o něčem jiném. A navíc to repro co mám taky není to pravé ořechové, až na bas je od TVM a místo středových repro mám jejich středobas(holt se mi zdá že hraje líp). Je taky možné že ty geniusy co má otec jsou špatné.
- Zub
- Začátečník

-
musiš vzít v potaz, že se jedná o repro kolem 2k, tudíž poslouchatelný minimumFox_25 píše:No nevím, asi jsem už moc zmlsaný. Otec je má připojené k DVD přehrávači který má i SACD a moc mě neoslovily. jediné co hrálo OK byly výšky. Basy měly jedno pásmo přebasované a hlas zněl slitě s nástroji. Když jsem je zkoušel na PC kde mám X-Fi Fatality XtremeGamer tak zvuk byl stejný o malinko lepší než u DVD. Když jsem připojil tpět zesilovač technicsA700mk3 a třípásmové repro bylo to hned o něčem jiném. A navíc to repro co mám taky není to pravé ořechové, až na bas je od TVM a místo středových repro mám jejich středobas(holt se mi zdá že hraje líp). Je taky možné že ty geniusy co má otec jsou špatné.
na dvd to doopravdu hraje mizerne, basák je uplně mimo mísu.
Zesilovač a 3pásmovky to je jiná liga, ale to sme u 10k ani nehvízdne
- Fox_25
- Začátečník

-
Nn, moje audio "sestava" stála 4000vč DPH. Ale shnánění bylo samozřejmě jiné než přijít do obchodu a koupit repro.
PS>netušil jsem že to stojí "pouze" 2000,-. To se pak dá říct že to není nejhorší.
PS>netušil jsem že to stojí "pouze" 2000,-. To se pak dá říct že to není nejhorší.