Jak zjistit heslo ve Windows 2000
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- smoula
- Mírně pokročilý

Jak zjistit heslo ve Windows 2000
Zdravím určitě se to tu probíralo,ale já musím mít vždy něco spešl.Dostal se mi do rukou trampotista Toshibácký Tecracký T8200 no na jeho HDD jsou Win 2000 ale nějaký embrialista,přede mnou,je zahesloval a schopnostmi telepatie taky zrovna neoplývám.No řešením by mohlo být přes CD mechaniku,tu samozřejmně notebook nemá a ani já ne.Co teď?
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak zjistit heslo ve Windows 2000
A možnost z Flashky/USB HDD ten nb má? Pokud ano, tak by se možná dalo udělat např. UBCD (Ultra Boot CD) na flashku a nabootovat z ní.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- smoula
- Mírně pokročilý

Jako že bych jej nechal nabootovat z Flashky?No idea to špatná neni,ale notes neumí bootovat z USB.Nějaký další nápad?
- zombux
- Odborník PCT

USB mechaniku, z ní nabootovat pomocí nějakého CD které umí resetovat heslo ve windows (třeba Trinity Rescue Kit)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- smoula
- Mírně pokročilý

Co když z ní nepůjde nabootovat?Je to přece jenom postarší notes.
Edit:No tak jsem dal disk z tý Toshiby do externího ramečku na 2,5 palcový HDD a co se nestalo počítač ho nenašel,no to by až zas tak nevadilo.Jenže když jsem připojil zpětně HDD do notesu tak začal psat:PXE-E61:Media test failure,check cable
PXE-M0F:Exiting Intel PXE ROM.
Insert system disk in drive
Press any........
To znamená?Jak mohli zmizet ty Win 2000?Předem díky každýmu kdo se zapojí do diskuze.
Edit:No tak jsem dal disk z tý Toshiby do externího ramečku na 2,5 palcový HDD a co se nestalo počítač ho nenašel,no to by až zas tak nevadilo.Jenže když jsem připojil zpětně HDD do notesu tak začal psat:PXE-E61:Media test failure,check cable
PXE-M0F:Exiting Intel PXE ROM.
Insert system disk in drive
Press any........
To znamená?Jak mohli zmizet ty Win 2000?Předem díky každýmu kdo se zapojí do diskuze.
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No to vypadá že ti ten nb buď "nevidí" ten disk nebo máš nastaveno bootování z LANu. Buď jsi ho špatně připojil, nebo se něco rozhasilo v BIOSu, zkus se tam mrknout jestli tam ten disk je, nebo sis taky mohl poškodit to připojení disku, nevím jak to má tvůj nb řešené. Na jednom starým nb se mi poškodil kablík, ale dnes už mají snad všechny nb rámeček, který něco vydrží. Jendou se mi taky stalo, že si mi úplně zbořil FS po připojení k PC s XP, ale to byl disk s Win98 a nějakou možná ještě FAT16, což asi nebude tvůj případ.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business