DVD -> DIVX (XVID)

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
HILL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

DVD -> DIVX (XVID)

Příspěvek od HILL »

Ahoj všici,

Dostalo se mi do rukou několik filmu které byly z DVD převedené na DIVX a vešli se na jedno CD v kvalitě více než slušné. Bohužel při pokusech se mi nepodařilo Ty samé filmy dostat pod 2 CD a kvalita nic moc. Nemáte s Tím někdo nějaké zkušenosti???? Čím, jak , s jaký kodekem a jaké nastavení. Preferuji jednoduché řešení. Už jsem se setkal z grabování zvudu, titulku a videa zvlášt přez X programů tak takhle NE!!!

Díky moc

Vím že to jde ale nevím jak:o))
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Nejjednodušší program, co jsem viděl je asi DR. DivX

Osobně jsem preferoval Gordian Knot(ale ten už je dost složitej)
Teď s ním už nedělám. Když se namlsáš DVD Shrinkem, pravděpodobně se už k DivX a Xvid nevrátíš :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
HILL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HILL »

Jo DVD SRINK taky používám a je fakt super, ale neřeší můj problém jak převést film na obyčejné CD. Spousta lidí ještě nemá DVD!!!
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

JA používám jek Shrink tak Gordian Knot... :twisted:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

HILL píše:Jo DVD SRINK taky používám a je fakt super, ale neřeší můj problém jak převést film na obyčejné CD. Spousta lidí ještě nemá DVD!!!
Pak tedy ten DR. DivX
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Nejlepší a nejjednodušší je DVDx 8-)
Dokonce nemusíš ani ripnout DVD na disk čte to rovnou.Je do něj i čeština!
Umí ořez titulky DivX,XviD,SVCD,VCD!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“