Ahoj chtěl bych si koupit notebook do 16 tisic budu ho použivat ve škole doma v autě.Bude se hodně přenášet a hodně se bude otevírat mam teď namysli ten kloubo displaye.
popřípadě se chci zeptat co by jste u tohoto notebooku zavrhli jako co je na něm špatne a proč si ho nekoupit.
Na notebooku hlavne bude internet a taky hra Lineage2 nějake filmy .
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000NRE
Popřípadě pora´dit jiny ve stejne cenove kategorii.
Ve značkách hse nevyznám v životě sem neměl notebook at víte.
Acer TravelMate 7730G-6B2G32MN
Moderátor: Don
- Airm@n64
- Začátečník

Acer TravelMate 7730G-6B2G32MN
ASRock X670E Steel Legend , AMD 7800x3D - Vodnik , FURY 64GB 6000MHz CL36 EXPO , FURY Renegade NVMe 1TB , Samsung 980 , RTX 5070 , Corsair RM850i
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Acer TravelMate 7730G-6B2G32MN
Ach ta čeština... Každopádně TravelMate 7730G podle mě není špatný notebook a přežije i častý přenášení, jen se obávám, že je v tomhle ohledu lehce neskladný a těžší než by bylo záhodno... Rozmyslel bych si teda bejt tebou, jestli opravdu potřebuju takhle velkej laptop a jestli nestačí nějakej 15,4" nebo menší model...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Airm@n64
- Začátečník

Promiň za můj pravopis.....
Mam teď LCD 19 tak jsem myslel ze 15,4 bude docela nezvyk .. Jinak ty klouby sou dobre? Hodně kamradům popraskaly.
Mam teď LCD 19 tak jsem myslel ze 15,4 bude docela nezvyk .. Jinak ty klouby sou dobre? Hodně kamradům popraskaly.
ASRock X670E Steel Legend , AMD 7800x3D - Vodnik , FURY 64GB 6000MHz CL36 EXPO , FURY Renegade NVMe 1TB , Samsung 980 , RTX 5070 , Corsair RM850i
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli to bude a nebude nezvyk, vyzkoušíš nejlíp na vlastní kůži - zkus se podívat v okolí po nějakým notebookovým showroomu a porovnej si to... Ty klouby by u nových Acerů TravelMate měly bejt v pohodě, nebál bych se toho - samozřejmě k notebooku se taky nesmíš chovat jako vyložený prase, to pak bude složitě přežívat produkt jakýkoliv značky...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- Airm@n64
- Začátečník

Hmm ok zrovna mam doma od brachy Acera s 16" mno newim chtel bych neco vetsiho no tech 17 se me zda idealni.Jinak chovat se jako prase k nootebooku nikdy
Vše jemně žadny třiskani atd.nato jsem pečlivý
Diks za rady kdyby měl ještě někdo něco proti tomuhdle napište.
-jinak hry jako NFS underground 2 Lineage 2 by tam meli jet normalne ne ?Myslim stou grafikou.
-jinak hry jako NFS underground 2 Lineage 2 by tam meli jet normalne ne ?Myslim stou grafikou.