Výběr case

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Dezert
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Výběr case

Příspěvek od Dezert »

Přeji pěkný den,
chtěl bych se zeptat, máte někdo zkušenosti s touto skříní?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1

díky za komenty:)
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

Zhanam case, poziadavky: aby sa tam zmestili grafiky ako GTX 200, HDD kos otoceni po sirke, a predok najlepsie perforovany, idealne by bolo aj plexisklo ale nie je podmienka.
Nothin´
Salamander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salamander »

yNo píše:Zhanam case, poziadavky: aby sa tam zmestili grafiky ako GTX 200, HDD kos otoceni po sirke, a predok najlepsie perforovany, idealne by bolo aj plexisklo ale nie je podmienka.
A cena ?
Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri
froggg
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froggg »

Myslím že by vyhovovala i mnou na minulé stránce zmiňovaná skříň HP, kterých je po Aukru docela dost, je velice kvalitní a za ty peníze jako zadarmo.

link
link

Jen bych se informoval u prodejce, v jakém je stavu, někteří je měli mírně poškrábané, jiní jako ze škatulky.
CPU AMD Athlon 64 X2 BE@3255Mhz + Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¦ MB Gigabyte GA-MA770-DS3 v2.0 + Nexus NHP-2200 ¦ GRAFICKÁ KARTA Ati x1600pro 500/400@630/430 + Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2 ¦ RAM 2x OCZ Titanium 1GB@410MHz/4.4.4.13 ¦ DVD-RW Lite-On IHAS222 ¦ HDD Seagate ST3250620NS ¦ ZDROJ Delta Electronics DPS-700MB 700W ¦ SKŘÍŇ HP Virtus ¦ Monitor...
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

cena 100€?+- 30€
Nothin´
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

nedosiel som zase k nicomu inemu ako thermaltake matrix:D len je strasne mala:(
Nothin´
froggg
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froggg »

A proč ne to HP? Disky jsou bokem, spodní část skříně je perforovaná a je dost velká, rozměry jsou na minulý stránce. A cenou se vejdeš taky. Ovšem jestli se nelíbí, nedá se nic dělat.
CPU AMD Athlon 64 X2 BE@3255Mhz + Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¦ MB Gigabyte GA-MA770-DS3 v2.0 + Nexus NHP-2200 ¦ GRAFICKÁ KARTA Ati x1600pro 500/400@630/430 + Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2 ¦ RAM 2x OCZ Titanium 1GB@410MHz/4.4.4.13 ¦ DVD-RW Lite-On IHAS222 ¦ HDD Seagate ST3250620NS ¦ ZDROJ Delta Electronics DPS-700MB 700W ¦ SKŘÍŇ HP Virtus ¦ Monitor...
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

no sem rad ze vsechno splnuje a diky za snahu:) ale ten predek je velmi takovy jednoduchy?
ale kdyz se na ni koukam jeste jednou, nevypada tak spatne... diky za typ, urcite ho zaradim do vyberu:)
Nothin´
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

Přeji krásný den :)

Chci si koupit skříň, na ceně ani moc nesejde, spíš nemohu nikde najít tu správnou: :dry:
  • bez dvířek (nebo aby se daly oddělat). Nevadí mi vnořená mechanika jako napriklad u Silverstone LC11M s tlacitkem připojenym na tlacitko samotné DVD mechaniky.
  • prachový filtr u předního (intake) větráku, nejlépe ale v celém čele
  • I/O panel nahoře skříně s e-sata, sluchátky, usb (pc mám ve stole-dole)
  • orientace košíku pro disky pro snažší přístup
  • chtěl bych větší skříň, FullTower by bodl
  • bodla by možnost osadit více ventilátorů(více ale pomalejší....aby bylo ticho..asi Noctua)
  • nezáleží na:
    • barva
    • design
    • průhledná/neprůhledná bočnice
--------------------------------------------------------------------

Každý návrh mě potěší, ať mám z čeho vybírat :wink:
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

mne se libi lian-li PC-9 ... pokud by jsi si prachovej filtr dodal sam a prezil byss, ze je midtower, tak si myslim paradni :)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

sákryš.... :lol: kde to má přední větráček? ..u disků..aha... omg. a co airflow? dost dobře nechápu jak tam ten vzduch bude prooudit :?:

edit:

tahle taky nevypadá špatně Lian Li PC-60F , ale stejně jako lian-li PC-9
nemá e-sata :|

edit2:

Velmi se mi líbí tahle bedna, ale nevyhovuje mi umístění mechanik
ABS Canyon 695 ​/ Lian Li TYR​-PCX2000
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59382

existuje něco podobného s mechanikami klasicky dopředu?
FiFoml
Nováček
Nováček

Příspěvek od FiFoml »

Zdravim,
chcel by som kupit novy case ale nejak sa neviem rozhodnut.
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=12715111
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11182457
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11631737
viem ze existuju aj ine bedne za lepsiu cenu. Ak mate navrh ktory, sa vzhladovo bude podobat tymto (nechcem farebne ani pretvarovane cudo) sem s nim. Cena MAX 200EUR. Viac nemam :-(
Potrebujem do toho casu umiestnit 5diskov, chladic CPU NOCTUA NH-U12P (158mm vysoky) a GPU NVIDIA GeForce GTX260 (267mm dlha).
Momentalne mam Thermaltake Xaser III ale uz dosluhuje a robi dost hluk a ma polovene nity.
Dik za kazdu odpoved.
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

FiFoml:

a co ThermalTake Xaser VI ? za 100eur nebo ten větší za 170eur
FiFoml
Nováček
Nováček

Příspěvek od FiFoml »

popravde som o nej rozmyslal ale nejak sa mi nepaci farba. XaserIII bol kultivovanjesi.. :-)
Najviac sa mi pozdava Spedo Advance ale cital som nan dost zle recenzie. Sice ako aj na kazdu inu case.
Cosmos je pekny len neviem ci do neho vojde ta Noctua.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

a co něco od Lian-Li/SilverStone či Cooler Master Stacker?
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

Stacker... vidím, že jsi mě vzal za slovo s více větráčky, skutečně jich má požehnaně. Líbí se mi, že místo jednoho GIGANTICKEHO jich je tam více menších, kterých se dá koupit mnohem více druhů+prach.filtry, bohužel nemá e-sata konektor, ale firewire, což nevyužiju. Taky nemá disky orientované směřem nastranu. Jinak krásná skříň, hezký design.

Lian-Li/Silverstone: maji celkem hodně skříní...nějaký tip? :)
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Lian-Li PC-P80...další dobrá skříň je ještě Cooler Master ATCS 840 nebo Cooler Master HAF932

//EDIT:pokud by ti stačil i middle tower, tak vřele doporučuji Lian-Li PC-A17 B :wink:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

zdá se, že se našla první skříň, která splňuje, co bych rád... Cooler Master ATCS 840

2Blue Storm:
ot...hezké fotky vláčků, a taky se mi líbí pc http://picasaweb.google.cz/ocbluestorm/ ... 3917650642

edit:
Velmi se mi líbí tahle bedna, ale nevyhovuje mi příliš umístění mechanik ABS Canyon 695 ​/ Lian Li TYR​-PCX2000
Cooler Master HAF 932
xaser vi
Dezert
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Dezert »

Tak nakonec jsem koupil Lian Li PC-A59 B.Je to parádní skřin akorát pár vyhrad:
- zdroj je nad deskou, takže na procesor nedáte velký velký chladič. Je tam tak 8cm místa.
- box na disky - je umísten na jako na kolmo na delku skříně..(snad chápete)jde otočit, ale mám dojem, že by došlo ke kolizi s deskou, pokud máte full ATX(nezkoušel jsem to)Takže je trochu problém s kabely kvůli bočnici - ale jde to vyřešit.Jinak problém nemám žádný, krom těch dvou
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

to je divné...ten tvůj 2. problém, tady ji vidím otočenou správně..jak to chci taky já :-D
http://www.frozencpu.com/products/7032/ ... html#blank
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“