Tmavost i barva jsou ovlivněny tloušťkou jednotlivých vrstev a indexem lomu použitého skla...
no-x : Zkus to navrhnout našim manažerům....

Pošta má na doručení určitý čas (asi měsíc) a pak jsi měl s vedoucím pošty vypsat reklamační protokol - do týdne by zaslání dořešili a nebo propatili cenu. Je hloupost že čekáš, není na co.no-X píše:... před čtvrt rokem jsem jeden prodal, ale novému majiteli ani po třech měsících nedorazil - pošta mi tvrdí, že je stále na cestě ...

Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Ale kde. Na dodání do zahraničí (pokud to není prioritní zásilka) mají dva měsíce a zahraniční reklamace trvá tři měsíce. Už jsem to řešil mockrát. Nechápu, z jakého důvodu dostala pošta privilegium řešit zákaznické reklamace (byť zahraniční) tři měsíce, ale bohužel to tak funguje. A peníze ti vrátí teprve až poté, co jim podepíšeš čestné prohlášení, že v případě dodatečného nálezu zásilky jim danou částku vrátíš. A není to ani časově omezené - klidně ji můžou vyhrabat za měsíc, klidně za půl roku. A ano, ptal jsem se na jedné pobočce, kde je vedoucí, se kterým se dá mluvit a opravdu se jim to stalo... zásilka byla nalezena po půl roce a odesílatel jim po půl roce musel ty peníze vrátit... Byrokracie je slabé slovo.cabman píše:Pošta má na doručení určitý čas (asi měsíc) a pak jsi měl s vedoucím pošty vypsat reklamační protokol - do týdne by zaslání dořešili a nebo propatili cenu. Je hloupost že čekáš, není na co.no-X píše:... před čtvrt rokem jsem jeden prodal, ale novému majiteli ani po třech měsících nedorazil - pošta mi tvrdí, že je stále na cestě ...

Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj