Samsung T220

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Fatality
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení Smasungu T220

Příspěvek od Fatality »

nastav gamma mode 2 to vraj zlepsuje farby a na hry je dobre RTA mode 2 ostatne podla svojho vkusu
Intel Core i7-920, Gygabyte-EX58-UD4, Kingston HyperX 6GB DDR3, ASUS ENGTX 275, Samsung SpinPoint F1 750GB...
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Samsung T220

Příspěvek od beardie »

zlucene 4 temy tykajuce sa tohto monitoru
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Sak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sak »

zdravím
Dnes jsem si koupil T220HD pripoj pres D-sub ale monitor mi silene piska,ani snizeni jasu nepomohlo.Tak ho chci zkusit reklamovat a chci se zeptat k te reklamaci musim vzit vsechny veci co jsem k monitoru dostal nebo zaci jen holy monitor?Pripadne za jak dlouho ho musim vyreklamovat?
AMD Athlon 64 3000+ ,GA-K8NE,GF 6600 GT,1GB RAM,140 GB hadr
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

me piska taky, ale je to kvuli tomu, ze mam jen moc silne pustenej zvuk a pritom jsem na PC :) stlum zvuk a melo by to byt ok. pokud se tedy jedna o to same ;)

edit: jinak maj na to samozrejme lhutu 30ti dni, jak jinak :roll: ja ten svuj reklamoval v alze, kvuli necemu jinemu. prinesl jsem komplet, ale vzali si jen monitor v krabici. pry se stava, ze ze servisu neprijde vsechno... :wink:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Sak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sak »

slaava píše:me piska taky, ale je to kvuli tomu, ze mam jen moc silne pustenej zvuk a pritom jsem na PC :) stlum zvuk a melo by to byt ok. pokud se tedy jedna o to same ;)

edit: jinak maj na to samozrejme lhutu 30ti dni, jak jinak :roll: ja ten svuj reklamoval v alze, kvuli necemu jinemu. prinesl jsem komplet, ale vzali si jen monitor v krabici. pry se stava, ze ze servisu neprijde vsechno... :wink:
zvuk jsem snizil a tim to neni ... je to tim jasem:( piska jinak kdyz je cernejsi pozadi...

Jinak jeste se chci zeptat jak zmenit podsviceni?mam to zasedly:(
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tak to je skoda, ze to neni tim zvukem, to je jinak malickost... zmenit podsviceni, tad nejak netusim, o cem je rec :oops: foto menu by nebylo mozne? :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Sak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sak »

slaava píše:tak to je skoda, ze to neni tim zvukem, to je jinak malickost... zmenit podsviceni, tad nejak netusim, o cem je rec :oops: foto menu by nebylo mozne? :)
tim podsvicenim jsem myslel tohle: at nastavim u toho MagicBright co chci tak podsviceni nejde zmenit:( http://img168.imageshack.us/img168/7098/dsc020662.jpg

Jinak zkousel jsi tam i hodit TV jsem tam tedka pripojil satelit(pres set-box) normalne pres scart a ten obraz je hruza kdyz to hodim to obyc TV tak v poho... viz(toto je na monitoru) http://img168.imageshack.us/img168/756/dsc020672.jpg

a jeste jeden dotaz stahl jsem si primo ze stranek samsung program magictune ale rika mi to ze nepodporuje tento monitor coz se mi zda divne kdyz je to primo od samsungu....

ps. uz me zacinaji i bolet usi od toho piskani :evil:
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

k tomu podsviceni: asi mas novejsi revizi, protoze takovehle menu ja nemam. kazdopadne jsem to podsviceni nasel, ale u mne se objevilo az po prepnuti na TV. takze to nejspise je jen funkce urcena pro TV.

Televizi jsem samozrejme zkousel, jak pres klasicky analog (nez ho vypli), tak ted i digital. obraz suprovy, krasne cisty. poustis to pres TV nebo DTV? :oops: pak jeste k ty digitalni tv, ta ma svoje specialni MENU. u mne na ovladaci to je D.MENU, tam ladis digital a nastavujes vse potrebne pro nej. ale ted mne napadlo jestli nebude treba problem v tom, ze tahle umi jen DVB-T a satelit je myslim DVB-S ne? aby nebyl problem v tomhle...
Sak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sak »

slaava píše:k tomu podsviceni: asi mas novejsi revizi, protoze takovehle menu ja nemam. kazdopadne jsem to podsviceni nasel, ale u mne se objevilo az po prepnuti na TV. takze to nejspise je jen funkce urcena pro TV.

Televizi jsem samozrejme zkousel, jak pres klasicky analog (nez ho vypli), tak ted i digital. obraz suprovy, krasne cisty. poustis to pres TV nebo DTV? :oops: pak jeste k ty digitalni tv, ta ma svoje specialni MENU. u mne na ovladaci to je D.MENU, tam ladis digital a nastavujes vse potrebne pro nej. ale ted mne napadlo jestli nebude treba problem v tom, ze tahle umi jen DVB-T a satelit je myslim DVB-S ne? aby nebyl problem v tomhle...
jj pri prepnuti na TV to jde to podsviceni ale,kamos co ma taky samsunga(ale jinou verzi) tak mu tam jde i normalne podsviceni coz je divny

no k te televizi ja to nemam primo pres TV ale kdyz vybiram zdroje na monitoru tak nevyberu TV ale Ext.(asi jako externi zarizeni) proto mozna mi tam nektery menu chyby. Ty mas zapojenou TV pres scart nebo nejak jinak?
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

ted jsem na to koukal jeste jednou a proste tam to podsviceni nemam... tezko rict, jak to tedy je. kazdopadne ty prednastaveny profily mne osobne staci a nemam s nima jakejkoliv problem. mozna toresi nejakej novej firmware, ale to netusim. TV mam zapojenou normalne pres antenni kabel (koaxial? :oops: ) primo do monitoru. pres ten Ext. to nemam, ze seznamu sdroju mam tv pod DTV.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“