Ono to není před každým, před článkem je ČLÁNEK. Pokud jsem správně informován, dočasné to je.dashi píše:Rozhodne vitam vetsi prisun informaci z RSS, ovsem slovo "NEWS" predchazejici kazdnemu titulku novinky mi prijde ne prilis stastne, ba mnohdy rusive. Chapu, ze se redakce snazi nejakym zpusobem odlisit clanky a novinky, ale zrovna timto zpusobem? RSS je od toho, aby mi prinaselo prehled novinek a osobne nepotrebuji byt znovu v titulku upozornen, ze je dana zprava "NEWS". S tim uz tak nejak pocitamZatim jsem se u zadneho serveru nesetkal s podobnym resenim a proto verim, ze je to z vasi strany pouze docasna zalezitost. Preji pekny den.
RSS
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Burn in hell.
- dashi
-
S politovanim zjistuji, ze se s RSS a oznacenim NEWS/CLANEK stale nic nemeni. Vetsine to zrejme vyhovuje a uprimne jim to preji. Me to bohuzel spise rusi. Velke pismo mi pripomina vtiravou reklamu, ktera se snazi upozornit na neco extra a tim ziskava muj odpor. Proto zrejme podvedome tyto novinky nectu a ucel "informovat" se tak miji ucinkem. Ano, je na to jednoduche reseni - odhlasit si vas RSS kanal. A protoze nemam cas prochazet vsechny servery postupne (od toho ostatne RSS uzivam), nekdy za par mesicu si na vas snad vzpomenu a neco si zase s chuti prectu. Nashle
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: RSS
Problem s RSS, na zacatku se "drzi" 14 dni stary clanek "Jak na bezdrátové spoje" a aktualizuji se az dalsi polozky 
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Návštěvník
-
Re: RSS
Nechci být hnidopich, ale nejde mi ani čtečka RSS ani proklik na stránkách "Jdi na RSS".