Andy Samurai Master CPU Cooler

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Andy Samurai Master CPU Cooler

Příspěvek od krizovka »

Co říkáte na tento chladič.Vypadá dost dobře a ani není tak drahej co?
Obrázek
Více info na :http://www.scythe-eu.com/en/products/cp ... ooler.html
A nějakej testík zde:http://aphnetworks.com/reviews/scythe_a ... rai_master
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Že není tak drahej? No TN Trade ho má za 1200,- Sice jsou to zloději, ale i jinde to nepůjde pod 1100. Za to mám Ninju a ten je lepší.

Když sem u toho Ninji - máte někdo stejnej pocit jako já? Totiž že Scythe přišel se skvělym Ninjou s tichym 12cm fanem a pak už nic? Infinity je fajn, ale proti Ninjovi nulovej pokrok. Box na HDD? Propeče spolehlivě jako trouba. O tom tzv. stabilizátoru HDD radši ani nemluvím, to je úplně na nic.
PaJja
Nováček
Nováček

no

Příspěvek od PaJja »

trochu OT ale nechci se hadat ale TN trade nato jak ma sirokejch sortiment nejruznejsich veci tak ma pekny ceny malo kde sezenes levneji. a taky podle me jako scythe ma dobry chladice co takhle samuzai Z, Mine, Katana, Shogun vsechno to sou vyborny chladice!! nevim jak ten hdd chladic ale co se tyce chladičů je to dobry vyrobce!Infinity nemel moc velkej pokrok asi proto ze proste vzduchovej chladic uz lip chladit ani moc nemuze
CPU: AMD Athlon X2 3800+@2800MHz + Scythe Ninja rev. B RAM: Corsair 1024MB DDR2 800CL5 Twins GK: WinFast GF7600GT EXTREME(610/1700) + Zalman VF900Cu HDD: 250GB WD2500KS SATA DVDRW: Samsung DRW SH-S183A SATA CASE: Aopen H700A PSU:Chieftec CFT-560W cable man.
+ notebook Asus A6R B028(cel M 1.6GHz, Ati Xpress200, Gk: Ati X300, 60GB HDD, 15,4"Wscreen
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

wector píše:Že není tak drahej? No TN Trade ho má za 1200,- Sice jsou to zloději, ale i jinde to nepůjde pod 1100. Za to mám Ninju a ten je lepší.

Když sem u toho Ninji - máte někdo stejnej pocit jako já? Totiž že Scythe přišel se skvělym Ninjou s tichym 12cm fanem a pak už nic? Infinity je fajn, ale proti Ninjovi nulovej pokrok. Box na HDD? Propeče spolehlivě jako trouba. O tom tzv. stabilizátoru HDD radši ani nemluvím, to je úplně na nic.
no moc ti nerozumim s tim HDD ale ja bych uz od scythe nekoupil wubec nic a nikdy za zadnych okolnosti....dostalo se me v posledni dobe 5 kusu Ninjy rev.2 a z toho 3 kusy byli vadny.Bud byli ucpany HP nebo newim ale 3z5 topili o 20C vic nez zbyli 2 ninjy....
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Highlander píše:no moc ti nerozumim s tim HDD
Prostě ten box, kterej vymysleli, sice docela utišil ( teda až ten druhej, kterej se teď prodává, ten první byl úplně na nic ), ale vůbec nechladil, disk se v něm propekl jak kuře na grilu. Dost lidem odešly disky, což opravdu potěší.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

wector píše:
Highlander píše:no moc ti nerozumim s tim HDD
Prostě ten box, kterej vymysleli, sice docela utišil ( teda až ten druhej, kterej se teď prodává, ten první byl úplně na nic ), ale vůbec nechladil, disk se v něm propekl jak kuře na grilu. Dost lidem odešly disky, což opravdu potěší.
ajo takhle....jojo to mas pravdu :wink: kamos si takhle uvaril disk :(
Thomash181
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Andy Samurai Master CPU Cooler

Příspěvek od Thomash181 »

Nevíte jestli by šlo k tomu chladiči dát nějaké lepší uchycení? Už ho mám sice rok v PC s tím základním uchycením, ale dvě ze 4 pacek co to drží nejsou úplně stoprocentní, stačí když chytnu za chladič a trochu silou ho odtáhnu od desky a ty dvě packy povolí, nebo když PC převážím v autě, tak jak ho pak vytáhnu, tak jsou zase ty dvě povolené. Když na to nesahám tak to drží, ale byl bych nerad kdyby mi vyhořel CPU.. :)
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“