ASUS Eee PC - které
Moderátor: Don
- cztweety
- Nováček
-
ASUS Eee PC - které
Ahojte,
posledni dobou, se zacinam shanet po nejakem notesu, proste neco maleho za rozumnou cenu s dlouhou vydrzi.
Do oka mi padl ASUS Eee PC 1000HE, ale jak tak o tom ctu vice, koukam i na modely 1002HA ci chystany 1008HA ci 1002HAE. Ale nejak se v tom prestavam uz orientovat tech modelu a pridavku pismen za cislem je tolik, ze uz mi to hlava skoro nebere Pritom na prvni pohled se zda ze je to vse skoro stejne
Mate nekdo zkusenosti s toutou radou ? Nebo chystate se nekdo take ke koupi tohoto netbooku ?
Za kazde info ci radu budu rad. Diky
posledni dobou, se zacinam shanet po nejakem notesu, proste neco maleho za rozumnou cenu s dlouhou vydrzi.
Do oka mi padl ASUS Eee PC 1000HE, ale jak tak o tom ctu vice, koukam i na modely 1002HA ci chystany 1008HA ci 1002HAE. Ale nejak se v tom prestavam uz orientovat tech modelu a pridavku pismen za cislem je tolik, ze uz mi to hlava skoro nebere Pritom na prvni pohled se zda ze je to vse skoro stejne
Mate nekdo zkusenosti s toutou radou ? Nebo chystate se nekdo take ke koupi tohoto netbooku ?
Za kazde info ci radu budu rad. Diky
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ASUS Eee PC - které
Projdi si tuhle tabulku http://event.asus.com/eeepc/comparison/ ... arison.htm
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- majk3232
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
já mám 1008HA a absolutní spokojenost
- Holda
- Středně pokročilý
Osobně bych doporučil jedině takový EEE, kde je displej s vyšším rozlišením, něž 1024x600, tzn. žádný
Zajímavě už vypadá Acer Aspire One 751, ale to je jako koupit ntb bez záruky, kvůli jejich servisu. Ergo repasovaný Dell Latitude X1 není špatná volba (1280x768, P-M 1.1Ghz)
Zajímavě už vypadá Acer Aspire One 751, ale to je jako koupit ntb bez záruky, kvůli jejich servisu. Ergo repasovaný Dell Latitude X1 není špatná volba (1280x768, P-M 1.1Ghz)
.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou se podle mě zlepšil u Aceru i servis, takže bych se reklamací vyloženě nebál...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- tx3rf
- Začátečník
-
taky po tom aceru koukám, co mi na něm vadí je nápis acer.. to mě vyloženě irituje.. stejně jako se mi na eee nelíběj nápisy eee pc :-// musim to nějak vyřešit, ten acer je pro mě asi nejlepší varianta, počkám, jak se zachovaj ostatní prodejci a jestli udělaj kopie v tomhle duchu, hlavně displaye .) nevíte o tom někdo něco?
- Shit
- Odborník PCT
Také jsem váhal a nakonec to vyhrál "dědeček" 1000H. Pokud Ti nevadí jeho vyšší hmotnost (stejná jako u 1000HE, ale o 2hod menší výdrž baterek, cenový rozdíl cca 1300Kč), tak je to též řešení.
- tx3rf
- Začátečník
-
právě těm staršim řadám bych se rád vyhnul, jsou takový baculatý a těžší, design se mi moc nezamlouvá, ač to někomu přijde honosný tak na mě ta černá lesklá s stříbrnejma obroučkama přijde strašně levná :-//
- Shit
- Odborník PCT
Nj - mají největší akumulátor a zároveň největší výdrž na aku (7-9hod). Jedině novější 1005HA vydrží ještě déle - 10,5hod.tx3rf píše:jsou takový baculatý
Mně se naopak líbí to, že je klávesnice trochu naklopena k uživateli, i ten "pantík" se mi naopak líbí.tx3rf píše:design
Holt každému se líbí něco jiného.
- tx3rf
- Začátečník
-
jako mně osobně nejvíc sedí HP, ale má špatnej display..
musim počkat na kopie aceru .))
musim počkat na kopie aceru .))
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Dá se sehnat i 12" Dell Inspiron Mini 12, ale stojí asi 15 000, takže je to už trošku mimo běžnej netbookovej průměr, notabene se za podobnou cenu, myslím, budou prodávat nejlevnější Acery Aspire Timeline s pokročilejší technikou uvnitř ... Každopádně já bych se Aceru fakt v tomhle ohledu nebránil ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- tx3rf
- Začátečník
-
hehe, tak dell neni pro mě .)) spíš čekám, že tam někdo hodí pro mě dostačující gma950 ta 500 je asi fakt bída, nebo mě zasvěťte jak to s těma grafikama je .))
- Holda
- Středně pokročilý