ASUS Eee PC - které

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
cztweety
Nováček
Nováček

ASUS Eee PC - které

Příspěvek od cztweety »

Ahojte,
posledni dobou, se zacinam shanet po nejakem notesu, proste neco maleho za rozumnou cenu s dlouhou vydrzi.
Do oka mi padl ASUS Eee PC 1000HE, ale jak tak o tom ctu vice, koukam i na modely 1002HA ci chystany 1008HA ci 1002HAE. Ale nejak se v tom prestavam uz orientovat :o tech modelu a pridavku pismen za cislem je tolik, ze uz mi to hlava skoro nebere :lol: Pritom na prvni pohled se zda ze je to vse skoro stejne :wink:
Mate nekdo zkusenosti s toutou radou ? Nebo chystate se nekdo take ke koupi tohoto netbooku ?
Za kazde info ci radu budu rad. Diky :D
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ASUS Eee PC - které

Příspěvek od Zivan »

HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
majk3232
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majk3232 »

já mám 1008HA a absolutní spokojenost :wink:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Osobně bych doporučil jedině takový EEE, kde je displej s vyšším rozlišením, něž 1024x600, tzn. žádný :lol:
Zajímavě už vypadá Acer Aspire One 751, ale to je jako koupit ntb bez záruky, kvůli jejich servisu. Ergo repasovaný Dell Latitude X1 není špatná volba (1280x768, P-M 1.1Ghz)
.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Poslední dobou se podle mě zlepšil u Aceru i servis, takže bych se reklamací vyloženě nebál...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

taky po tom aceru koukám, co mi na něm vadí je nápis acer.. to mě vyloženě irituje.. stejně jako se mi na eee nelíběj nápisy eee pc :-// musim to nějak vyřešit, ten acer je pro mě asi nejlepší varianta, počkám, jak se zachovaj ostatní prodejci a jestli udělaj kopie v tomhle duchu, hlavně displaye .) nevíte o tom někdo něco?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Také jsem váhal a nakonec to vyhrál "dědeček" 1000H. Pokud Ti nevadí jeho vyšší hmotnost (stejná jako u 1000HE, ale o 2hod menší výdrž baterek, cenový rozdíl cca 1300Kč), tak je to též řešení.
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

právě těm staršim řadám bych se rád vyhnul, jsou takový baculatý a těžší, design se mi moc nezamlouvá, ač to někomu přijde honosný tak na mě ta černá lesklá s stříbrnejma obroučkama přijde strašně levná :-//
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

tx3rf píše:jsou takový baculatý
Nj - mají největší akumulátor a zároveň největší výdrž na aku (7-9hod). Jedině novější 1005HA vydrží ještě déle - 10,5hod.
tx3rf píše:design
Mně se naopak líbí to, že je klávesnice trochu naklopena k uživateli, i ten "pantík" se mi naopak líbí.
Holt každému se líbí něco jiného.
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

jako mně osobně nejvíc sedí HP, ale má špatnej display..

musim počkat na kopie aceru .))
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Dá se sehnat i 12" Dell Inspiron Mini 12, ale stojí asi 15 000, takže je to už trošku mimo běžnej netbookovej průměr, notabene se za podobnou cenu, myslím, budou prodávat nejlevnější Acery Aspire Timeline s pokročilejší technikou uvnitř :) ... Každopádně já bych se Aceru fakt v tomhle ohledu nebránil :) ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

hehe, tak dell neni pro mě .)) spíš čekám, že tam někdo hodí pro mě dostačující gma950 ta 500 je asi fakt bída, nebo mě zasvěťte jak to s těma grafikama je .))
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

nevíte někdo kdy přijde MiniNote s 1366x768?
.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“